akassedk.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Med Akassedk bliver din søgen efter den rette A-kasse meget lettere. Det kan være svært at finde rundt i det store udbud af A-kasser, der findes på markedet. I takt med at udbuddet af A-kasser vokser, bliver det sværere og sværere at finde ud af, hvilken a kasse der er den rigtige at vælge for dig. Hvad er den rette A-kasse at vælge som journalist, leder eller iværksætter? Akassedk ønsker at gøre udbuddet af A-kasser overskueligt for dig, så du lettere kan finde den rette. Hvad end du er selvstændig eller akademiker, findes den rette A-kasse til dig, og Akassedk hjælper dig med at finde frem til denne.

Vurderinger af A-kasser

På Akassedk bliver de forskellige A-kasser beskrevet og sammenlignet på let og overskuelig vis. Udover dette har Akassedk lavet en vurdering af hver enkelt A-kasse. Klik dig ind på de enkelte A-kasser og se i højre side af skærmen vurderingen af dem. Denne indbefatter en overall vurdering af A-kassen og et overblik over kundetilfredsheden. Du kan med vurderingen lynhurtigt få et overblik over relevante spørgsmål: Hvad er for eksempel den overall vurdering af Ledernes A-kasse, og hvad er kundetilfredsstillesen hos Frie Funktionærer? Når du klikker dig ind på den enkelte A-kasse, finder du ligeledes en overskuelig beskrivelse af denne. De vigtigste oplysninger omkring den pågældende A-kasse er listet op. Hvis din interesse fanges, kan du læse mere på A-kassens egen hjemmeside – der er altid link til disse.

Trygheden ved den rette A-kasse

Det er en tryghed i at vide, at man hører til det rette sted. Alle A-kasser har et forskelligt sigte. Akassedk hjælper dig med at finde den A-kasse, hvor netop dine interesser bliver varetaget, og hvor de store medlemsfordele ligger for dig.