Bundgard.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Bundgård Sprogrejser arrangerer dit ophold

Bundgårds Rejser arrangerer lærerige udlandsophold, som du kommer hjem fra med stærkere sprogkundskaber.Firmaet samarbejder med sprogskoler i omkring 30 lande verden over, og skaber mulighed for at lære et nyt sprog i hjemlandet for modersmålet, og på samme tid blive en del af et fællesskab af elever med samme interesse. En sprogrejse byder på bedre sprogkundskaber, nye venner og spændende, kulturelle oplevelser.

Professionelt team arrangerer dit ophold

Bundgård Rejser består af et lille, professionelt team. Vibeke, Anne og Pernille kører den daglige drift, og arbejder sammen for at skabe sprogskoleophold i højeste kvalitet til danske sprogentusiaster. Firmaet er grundlagt af Vibeke, som har en baggrund som sproglærer, og derigennem fattede interesse for muligheden for læring i udlandet.

Anne er uddannet Cand. Negot, medejer af firmaet og desuden Vibekes datter. Hun varetager kontakten med alle kursister i samarbejde med Pernille, som selv har erfaring med uddannelse i udlandet gennem et ophold på high school i USA og sprogskole i Spanien. Deres mål er at arrangere uforglemmelige sprogophold året rundt til lærelystne danskere.

Læs flere detaljer om dine muligheder på deres hjemmeside:

  • Sprog kurser

Sprogrejser i høj kvalitet over hele verden

For Bundgårds Rejser er den høje kvalitet og faglighed grundlæggende, og de vælger nøje de sprogskoler og uddannelsessteder, du finder i kataloget. De tilbyder sprogrejser til alle aldersgrupper – både børn, unge, voksne og ældre kan finde et ophold i selskab med jævnaldrende, og kan komme af sted hele året rundt.

Undervisningen varetages af dygtige, lokale lærere, så du kan være sikker på den udfordring, faglighed og støtte, der skaber rammerne for et vellykket ophold. Hvis du ønsker det, vil Bundgårds Rejser stå for arrangering af indkvartering, rejse forsikringer.

Vælg mellem sprogkurser i alle afskygninger

Når du skal finde det kursus, der passer dig, finder du en verden af forskellige muligheder. Sprogkurserne varierer bredt, både i klassestørrelse og i antallet af undervisningstimer. Ønsker du eneundervisning, er det også i nogle tilfælde muligt. Du vil altid skulle kombinere dit sprogkursus med et andet fag af din interesse, som f.eks. madlavning eller dans. På den måde vil du samtidig få dybere indblik i den lokale kultur på din destination.

Prøv et ophold på high school eller college i udlandet

Hvis du ønsker at finde et længerevarende uddannelsesophold, som ikke alene er en sprogskole, men en større del af dit uddannelsesforløb, kan du læse nærmere om muligheden for at studere på college eller high school i udlandet.

Hvis du vil på college, har du muligheden i de fleste engelsktalende lande. På college kan du både tage en lokal studentereksamen, en diplomuddannelse af forskellig længde, eller en bacheloruddannelse. Unge studerende mellem 14-18 år kan opleve livet på high school i en række lande over hele verden, lige fra Tyskland, Irland og Frankrig til Australien, New Zealand og Canada. På samme måde som med sprogskolerne, er alle uddannelsessteder valgt efter høje kvalitetskrav, så du kan få det bedst mulige udbytte – socialt som fagligt.

Klik forbi hjemmesiden og find uddybende information og praktiske detaljer.