dengodekur.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du længe drømt at smide de ekstra kilo på sidebenene? Eller vil du bare gerne have mere energi i hverdagen? 5 2 kuren er måske vejen for dig. På den dengodekur.dk kan du læse mere om kuren og de fordele, du vil opleve ved at være på den. 5 2 kuren er for alle. Du behøver derfor ikke at have en bestemt kropsbygning eller alder for, at den virker.

 

Sig ja til dessert

Ja, du læste faktisk rigtigt. I modsætning til mange andre kure, som ikke tillader dig at sætte tænderne i søde sager, så har du med 5 2 kuren mulighed for at sige ”ja tak” til dessert og stadig opleve, at tallene på vægten går ned. 5 dage om ugen kan du nemlig spise, hvad du vil. Du kan tage sovs på tallerknerne og spise af desserten. Det eneste, det kræver er, at du følger fastekuren de sidste 2 dage . På den dengodekur.dk kan du købe e-bogen 5 2 kuren – en kur der dur, skrevet af Philip Løvland.

5 2 kuren
fastekuren
low fodmap diet
fodmap diæt
fodmap 

Resultater, der holder

Mange modekure lover vægttab. Ulempen er bare, at kiloene meget hurtigt kommer på igen. Med 5 2 kuren oplever du resultater, der holder. Efter blot nogle få uger, vil de første resultater være synlige. Vil du vide mere, så tag et kig forbi dengodekur.dk. Du finder mere information om kuren, du finder opskrifter, og du kan købe e-bogen, der guider dig skridt for skridt gennem trinene i kuren.

 

Døjer du med oppustet mave? Så er dengodekur.dk for dig

Mange døjer med irriteret tyktarm eller oppustet mave. Dengodekur.dk giver dig opskrifter, information og blogindlæg, der beskriver principperne bag Low FODMAP Diet.

Low FODMAP Diet er udviklet i Australien og går i al sin enkelthed ud på at undlade særlige kulhydrater i kosten, som siges at have en dårlig effekt på tarmen hos personer med irriteret tyktarm. På siden kan du også købe en e-bog, som guider dig igennem de fødevarer, du skal holde dig fra, og hvilke der er gode for dig.