dentinclinic.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Professionel og personlig tandpleje i trygge rammer

 

Dentan Clinic er tandpleje med speciale i større behandlinger

 

Dentan Clinic er en tandklinik beliggende centralt i København, hvor du kan få alle former for tandplejebehandlinger. Tandlægerne er primært engelsksprogede og kommer fra hele Europa, og er klar med professionel og personlig behandling i trygge rammer  og med tidens nyeste teknologi – alt sammen til en pris, der er til at betale. Klinikkens tandlæger er specialiseret i komplicerede behandlinger, så du kan være sikker på optimale resultater når det gælder.

 

Behandlingsplan til sunde og stærke tænder

 

Overvejer du at skifte tandlæge? Dentan Clinic er en tandklinik for dig, der værdsætter personlig behandling og ikke har noget imod at blive behandlet af engelsksprogede tandlæger. Klinikken ligger på Kronprinsessegade i København, og tandlægeteamet – under ledelse af Karina El-Sayed – behandler alle former for opgaver, lige fra det halvårlige rutinetjek til den mere krævende behandling. Altid med den enkelte klients situation i centrum.

 

Når du møder ind første gang vil tandlægerne udarbejde en behandlingsplan, der vil sikre dig sunde og stærke tænder så længe som muligt. Særligt de større behandlinger er Dentan Clinic’s tandlæger specialiseret i, bl.a. når det gælder implantatoperationer og proteser. På deres hjemmeside, www.dentanclinic.dk, kan du læse mere om, hvad de kan gøre for dig.

 

Nyeste teknologi og internationalt team

 

Hos Dentan Clinic er det grundlæggende at kunne tilbyde optimale rammer, både når det kommer til indretning, teknologi og klientkontakt – så de kan sikre dig den bedst mulige behandlingskvalitet. De benytter sig derfor kun af den nyeste teknologi, som gør behandlingerne så effektive, præcise og behagelige som muligt.

 

Tandlægeteamet er sammensat af dygtige folk, primært fra Europa, som alle er særligt uddannet til at udføre komplicerede behandlinger, og som selvfølgelig er autoriserede til at arbejde i Danmark. Der vil altid være assistenter til stede, som kan oversætte når det måtte være nødvendigt.

 

Kig forbi deres hjemmeside og book en tid.

Tandlæge København

Tandlæge Taastrup