Ekspresbank.no

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hos Ekspres Bank blander vi os ikke i din økonomi 

Hos Ekspres Bank blander vi os ikke i, hvad du bruger dine penge på. Det er helt op til dig at leve dit liv, som du vil, og at bruge dine penge, som du vil. 

Lån til det, du vil

Måske har du en gammel drøm, der ikke kan vente længere med at blive realiseret. Eller måske er der en ting, som du bare har brug for her og nu. Det kan være en ny seng, en større bil, en barnevogn på grund af familieforøgelse eller måske en længe ventet renovering af badeværelset. 

Hos Ekspres Bank spørger vi ikke, hvad du skal bruge pengene til. Det er op til dig. Du er altid velkommen til at sende os en låneansøgning. Det er helt uforpligtende og ikke bindende på nogen måde. Det eneste, vi kræver, er, at du skal have fast bopæl i landet og permanent opholdstilladelse. Og så må du ikke være registreret i RKI. 

Vores lån er meget fleksible

Vi tilbyder både små og store lån. Du kan låne fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Når du låner hos Ekspres Bank kræver vi ikke, at du stiller sikkerhed. Og vores afdragsordninger er meget fleksible. Du bestemmer altså selv, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. 

Låner du under 75.000 kr. kan du betale tilbage over op til 72 måneder. Og låner du mere end 75.000 kr., kan du strække tilbagebetalingsperioden helt op til 144 måneder. 

Det koster selvfølgelig renter at låne penge. Men vores renter er meget konkurrencedygtige. Og vi kan kun anbefale dig at kigge lidt rundt og se, hvad renterne og vilkårene er hos forskellige låneudbydere. Husk også at tjekke gebyrer. Hos Ekspres Bank har vi ikke nogen skjulte gebyrer. Du kan altså hurtigt gennemskue, hvad et lån kommer til at koste dig.