impactgroup.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Impactgroup er et full-service eventbureau med base i Gentofte nord for København. Her kan de hjælpe dig til at gøre dine konferencer eller andre events til en stor succes. Hos Impactgroup er der altid fokus på at levere den perfekte service med respekt for kundens værdier. Her arbejdes med professionel projektledelse og event management hele vejen igennem. Alt bliver styret af professionelle event folk. Du får som kunde en projektplan over hele forløbet med nøje opsatte projektmål. Kunder hos Impactgroup vil altid have en fast kontaktperson, de kan kontakte til enhver tid.

Eventbureau der vil udvikle

For hele tiden at være på bølgelængde med omverden er de hos Impactgroup konstant proaktive i at investere og udvikle deres forretningskoncepter via teknologiske løsninger og nye koncepter. Her er en indgroet stolthed omkring alt arbejde, og derfor er det et must hele tiden at udvikle sig og udfordre de daglige arbejdsrutiner. Derfor lytter Impactgroup også konstant til deres kunder og deres behov, og implementerer ofte nye ideer, så bureauet kan leve op til målet om at være bedst på markedet til afholdelse af fester, konferencer og andre store events.

Hold en uforglemmelig julefrokost

Årets julefrokost er i mange virksomheder af utrolig stor vigtighed og ofte et højdepunkt for de ansatte. Impactgroup er specialister i at planlægge julefrokoster, der ender med at være perfekte, uforglemmelige og skræddersyet til de enkeltes behov. Eventbureauet sammensætter efter kundens behov et arrangement med alt, hvad der hører til. De sørger for aftaler med leverandører, for budgetstyring, og er med hele vejen, også på dagen. Julefrokosten kan både arrangeres i jeres eget domicil eller evt. ude i byen. Uanset kan Impactgroupe forvandle rammerne, så de passer perfekt til den enkelte virksomhed. Eventbureauet kan også stå for at udvælge vine og gastronomien, så det hele går op i en højere enhed. De samarbejder med de bedste leverandører, og går aldrig på kompromis med kvaliteten i forhold til kundens behov.

Skal firmafesten have et tema?

Når den årlige julefrokost har været en succes, så er det tid til at spekulere i næste firmafest. Impactgroup er et eventbureau, der gerne står for at gøre en firmafest til noget helt unikt. Bureauet fungerer som en paraply, der styrer og koordinere alt fra start til slut. Her tages ansvar for hele processen ligemeget om det skal være en temafest med teamet Hawaii, hvor venuen bliver forvandlet til en strand med palmetræer, eksotiske drinks og mad, der passer, eller om teamet skal være noget helt andet. Impactgroup skræddersyer hver enkel firmafest til de behov, som virksomheden har.

Er det tid til en reception?

Nye lokaler, nye produkter på markedet eller andre vigtige begivenheder skal fejres. Dette kan let gøres ved en reception. Impactgroupe er specialister i at skræddersy en reception til at blive en uforglemmelig dag. Event bureauet fungerer som en paraply, der samlet alle tråde, og får tingene til at gå op i en højere enhed. Alle leverandører koordineres og det hele naturligvis efter en stram budget- og projektstyring. Impactgroup har løsningen, når du skal holde events, og kommer gerne med oplæg ud fra netop dine tanker.