Kostumebutikken.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kostumebutikken.dk er stedet hvor du kan gå på opdagelse i et stort udvalg af flotte og sjove kostumer, masker, parykker, sminke og tilbehør til alle lejligheder og fester. Shoppen gør rigtig meget ud af at have meget stor variation, og der kan findes alt fra politi og røvere, dyrekostumer til årstalsopdelte outfits. Der kan findes noget for enhver smag til super gode priser. På siden findes der store flotte billeder, som gør det nemt at forestille sig hvordan man selv ville kunne se ud.

Pompom og nissepige kostumer

Blandt de mange kostumer er der selvfølgelig nogen helt store sællerter, som er sjove og spændende og kan bruges ved flere lejligheder. Dette er blandt andet nissepige kostumer og cheerleader kostumer med tilhørende pompom. En hver teenagedrengs fantasi er at tage den søde nissepige eller den frække chearleader med hjem, hvor hun kan give et show med både benspark og pompom’er. Du vil helt sikkert blive festens midtpunkt i et af disse kostumer. Står julen for døren, og vil du sprede lidt decemberstemning? Så er der både søde, sjove og frække muligheder under kategorien “Nissepiger og julemænd”.

Der er selvfølgelig også mulighed for at gøre det uventede og fx møde op i et gorilla kostume, hvor dit ansigt er skjult? Så kan resten af gæsterne i selskabet gøre det til en leg at gætte hvem der gemmer sig bag masken.

Hvis du mangler inspiration til dit næste superjeg, så har Kostumebutikken en enkel og nem menu, hvor du kan kigge rundt blandt alle de forskellige temaer. Yderligere er det delt så smart op, at der findes en Dame-, Herre- og børnekategori, hvori man kan finde alle relevante kostumer.

Sminke og tilbehør

Hvis du rigtig vil gøre noget ud af dit outfit, og skabe en gennemført karakter, har Kostumebutikken et væld af tilbehør. Skal du fx være engel til Halloween, findes der rigtig mange slags englevinger på siden – både til den gode og fromme samt den mørke frække engel. Vingerne kan selvfølgelig også bruges til fx sidste skoledag, hvor de kan sammensættes med mange andre kostumer for at skabe en helt ny og sjov figur. Englevingerne fås både i store og små, så du bestemmer helt selv hvor langt de skal baske.

Der kan også findes smykker, handsker, skæg, briller, hatte og andet nips hos Kostumebutikken, som kan være med til at danne ramme om en festlig aften. Sminken kan være rigtig sjov som sidste hånd på værket – det er mere end øjenmakeup og læbestift, prøv at tilsætte lidt teaterblod til dit vampyr kostume, og se om ikke det kan sætte lidt hjertebanken i gang hos dine følgesvende. Mangler du inspiration til at fuldende dit kostume, kan du kigge rundt på siden og se de mange forslag og sammensætninger.

Kostumebutikken

Skulle du have nogen spørgsmål kan kundeservice kontaktes på 23 36 58 61, og har åbent mellem 9-16. Onlineshoppen sørger for at leverer dine bestilte varer inden for 2-3 hverdage, og har endda gratis fragt ved køb over 499 kr. Byttereglerne er ganske enkle og der tilbydes 14 dages bytte- og returret.