Låndk.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hos Låndk.dk kan du, som privatperson, låne op til 300.000 gode danske kroner. Og du kan endda gøre det til en lav rente, og samtidig vælge en valgfri betalingsfri måned. Men dette er ikke det hele. Låndk.dk giver dig nemlig mulighed for at indfri nogle, måske endda rigtigt mange, af din – og evt. din families store ønsker. Pludselig er køkkenrenoveringen, familiens årlige sommerferie eller far og søn weekenden ikke i fare. For Låndk.dk blander sig ikke i hvordan du bruger pengene. Det er helt op til den enkelte. Det synes vi er fair.

Metaforisk, kan vi godt lide billedet af at være den ”hestesko”, der lige giver det sidste løft førend forhindringen kan passeres og et stort (eller mindre) ønske kan realiseres. Vi brænder for at gøre en forskel hos dem, der brænder for at realisere et ønske, der ellers ikke kunne lade sig gøre nu.

Det er altid rart at få en hjælpende hånd, så længe at den gives med god samvittighed. Og det gør vi. For vi står på mål for hele processen, og vi gør det på en måde, der skaber trygge rammer, klare linjer og vigtigst af alt værdi, her og nu, for vores kunder.

Hvor hurtigt kan jeg forvente, at modtage pengene?

Det ansøgte beløb vil blive indsat samme dag, som lånet er godkendt. Direkte på din konto. Og du kan godt forvente at få et svar – og en afklaring på nogle få minutter.

Vi forsøger at skabe en meget transparent model, og vægter både hurtig afklaring og tryghed meget højt. Netop trygheden er i højsædet, og det er også derfor at vi ikke blander os i hvad pengene skal bruges til. Uanset om det er 10.000,- eller 300.000,- du ønsker at låne.

Fokus på din tryghed

Fokus på tryghed har også affødt en rigtig imødekommende kundeservice, der står klar til at svare på alle typer henvendelser. De har åbent alle hverdage fra 9-17. Det skaber tryghed at vi står til rådighed, og vi vil med dette også gerne signalere, at vi kan stå på mål for vores ydelser. For det kan vi virkelig.

Vi synes også det er med til at skabe trygge – og gennemsigtige rammer, at man til enhver tid kan indbetale ekstra på lånet, eller helt indfri lånet før tid. Det står én frit for. Vi tilskriver ikke nogle ekstra gebyrer, hvis man vælger dette. Det synes vi er fair.

Du har yderligere mulighed for at tilkøbe en låne- og kreditsikring. Det betyder ganske enkelt, at hvis uheldet er ude og du eksempelvis bliver arbejdsløs i perioden, så dækker forsikringen både afdrag og renter.

Fleksible rammer skaber glade kunder

Vi er afhængige af glade kunder, og vi mener at glade kunder har medbestemmelse. Derfor har vi skabt et fleksibelt setup, når du låner penge, hvor du olle behøver at stille nogen garanti ved optagelse af lånet, hvor du bruger pengene som du har lyst til og hvor du endda er med til at bestemme hvor mange penge du vil låne, i hvor lang tid og dermed få et meget nemt overblik over, hvad det så betyder af afdrag på månedsniveau. Det er gennemskueligt og fair.

Vi tror også på at det er denne kombination, der gør at vi har så mange anbefalinger og gode anmeldelser på Trustpilot, samtidig med at vi er nemme at få fat i både på mail og telefon. Vi står til rådighed, fordi vi har et ønske om at gøre den lille forskel. For dig. Vi synes, at alle fortjener muligheden for at udleve sine ønsker, og det vil vi hjertens gerne være med til at støtte op om på en ansvarlig måde. Det er trygt for alle parter.