Livakurser.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hos LIVA Kurser er det dine faglige interesseområder, der er i fokus. Det tilstræbes at give dig kursusoplevelser, der henvender sig til netop din faglighed. Dygtige undervisere, der er nøje udvalgt af LIVA Kurser, sikrer dig en oplevelse af høj faglighed og professionalisme – LIVA Kursers undervisere er eksperter indenfor deres felter, og fagligheden blandt underviserne spænder vidt og bredt. På hjemmesiden kan du læse om de enkelte undervisere og dermed få et dybere indblik i kurserne. LIVA Kurser udbyder kurser indenfor mange forskellige kategorier, herunder forvaltning, jura, sundhed og det sociale område. Søgefunktionen på hjemmesiden gør det let for dig at finde et kursus, der henvender sig til dine faglige behov. Der udbydes ligeledes konferencer, foredrag og såkaldte SPEAK UP-arrangementer. Der ligges vægt på grundig evaluering af alle kurser, da dette gør det muligt at opretholde et højt fagligt niveau og sikre dig det bedst mulige udbytte.

Faglig relevans

På LIVA Kurser kan du finde kurser, der er henvendt til netop din målgruppe – er du dagplejer, demenskonsulent, biolog eller arkitekt? Denne specificering sikrer dig, at du ender op med kurser, der er relevante for netop dig, og dette sikrer, at du efter et endt kursus ikke blot går hjem med større viden i bagagen – du får konkrete professionelle værktøjer, som du kan bruge i det daglige. Den faglige relevans vægtes i det hele taget højt hos LIVA Kurser, og det nye koncept SPEAK UP afspejler dette. SPEAK UP-arrangementernes sigte er at sætte fokus på problemstillinger indenfor fagområderne, der har særlig aktualitet. Det tilstræbes at give dig nye perspektiver på en given sag. Arrangementerne er henvendt til en bred målgruppe, og publikum skal involveres i debatten.

Ekspertpanel

LIVA Kursus giver dig muligheden for at få svar på dine faglige spørgsmål. Et ekspertpanel bestående af udvalgte undervisere står hver anden fredag klar – tre spørgmål udvælges og besvares i en video.