mond.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mond of Copenhagen er den moderne, perfektionistiske skrædder, der kan producere både skræddersyede jakkesæt og skræddersyede skjorter på kundernes præmisser. Firmaet blev stiftet i 2011 og har siden haft en ambition om at levere produkter af eksklusiv kvalitet til fornuftige priser.        Vores produktion foregår i EU, og til denne benytter vi et udvalg af engelske og italienske metervarer, der sikrer, at vi kan levere flotte, moderne skræddersyede jakkesæt og skræddersyede skjorter. Både jakkesæt og skjorter bliver syet efter kundens mål og bliver kreeret efter kundens ønsker til design og pasform.

Vi bruger moderne teknologi Når vi kalder os selv for en yderst moderne skrædder, skyldes det blandt andet, at vi benytter Danmarks hidtidige eneste 3D bodyscanner. Denne er både letanvendelig og yderst brugbar for perfektionister som os. Bodyscanneren kan afklare kundens kropsmål bedre, end nogen levende skrædder vil kunne. Brugen af bodyscanneren sikrer, at størrelsen på det skræddersyede jakkesæt og/eller skjorten bliver helt perfekt.

Kunden har mange muligheder for at styre og påvirke designet    Ud over at kunden kan vælge, hvilket stof jakkesættet skal syes af, har kunden også mulighed for at beslutte mindre detaljer, såsom antallet af knapper, slidser, lommer og reverstyper. Derudover er det muligt for kunden at benytte en række kontrastmuligheder. Eksempler på to kontrastmuligheder kunne være knaphuller i forskellige farver og udvendige strikninger. Mulighederne er rigtig mange, og man kan se det samlede designudvalg i vores butik, der er beliggende i København.

Vi har tilpasningsgaranti At vi kombinerer brugen af en meget veludviklet teknologi med brugen af flotte, kvalitetsmaterialer i vores produktion af jakkesæt og skjorter, resulterer i glade og loyale kunder. For at booste kundernes tilfredshed endnu mere, har vi inkluderet en tilpasningsgaranti i vores produktionsservice. Denne garanti indebærer, at en eventuel justering på det færdige produkt altid vil være inkluderet i prisen og ikke vil involvere noget yderligere gebyr for kunden.

skræddersyet jakkesæt

jakkesæt 

skjorte