Musiker-boersen.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Musiker Børsen booker og formidler foredrag, musik og underholdning til forskellige arrangementer. Det kunne for eksempel være til en firmafest, en foreningsfest, et bryllup, en fødselsdag, et børnearrangement eller et kulturelt arrangement. Vores kartotek af forskellige underholdningsindslag er enormt og mangfoldigt. Vi har på vores hjemmeside et hav af forskellige underholdningskategorier, der understreger, hvor stort et udvalg der er repræsenteret i kartoteket. En række af de særligt populære kategorier i vores udvalg er: ”Komikere”, ”solister”, ”børneunderholdning” og ”seniorunderholdning”.

Book Frank Hvam eller Mick Øgendahl blandt andre hos os

Inden for kategorien ”komikere” kan man finde et par af landets førende og populæreste. Der er nemlig mulighed for at booke typer som Frank Hvam, Mick Øgendahl og Jan Gintberg hos os. Kategorien indeholder også folkelige typer som Thomas Eje og Jacob Haugaard. Det er dog ikke kun yderst velkendte navne, vi har i oversigten. Også unge, nye spirende talenter er repræsenterede, og dette brede udvalg er ikke kun tilfældet for kategorien ”komikere”, men for alle vores kategorier. Ligegyldigt hvilken kategori, man mangler underholdning indenfor, giver vi muligheden for, at man kan booke velkendte, store navne, men også kommende stjerner.

Book Kim Larsen, Anne Linnet eller andre store musikere hos os

De forskellige kategorier med musik er yderst populære, og mulighederne er i disse kategorier næsten uendelige. Man har for eksempel mulighed for at booke folkekære og tidløse kunstnere som Kim Larsen, Anne Linnet, Anders Blichfeldt og Stig Rossen hos os, men der er også mulighed for at booke musikere, der er segmenteret til udelukkende et yngre eller et ældre publikum.

Vi har mange dygtige foredragsholdere

Vores udvalg af foredragsholdere spænder utroligt bredt. Blandt foredragsholderne er der forfattere, journalister, sportsudøvere, forskere, ledere og undervisere. Udvalget er enormt, og vi garanterer, at vi, i vores stald, har den rette foredragsholder til dit arrangement, ligegyldigt om du søger en, der kan give tilhørerne en videnskabelig lektion, en inspirerende peptalk eller noget helt tredje.

Vivienne McKee 
Jette Torp 
Jacob Haugaard 
Katrine Gislinge 
Birthe Kjær