mylooks.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

På Kosmetiskguide.dk finder du et skønhedskatalog, med masser af brugbare informationer om forskellige behandlingsformer, der forskønner dit udseende. En guide med et væld af brugbar information om behandlingsformer og de forskellige klinikker.

Her en smagsprøve på kosmetiskguide.dk, med masser af faglig rådgivning og gode tips til et smukt ydre.  

Plastikkirugi

Med plastikkirugi ændrer du på kroppens udseende. Drejer det sig om normale mennesker, der ønsker at ændre deres krops udseende, kaldes indgrebet for kosmetisk kirugi. Når det drejer sig om mennesker der har en sygdom eller en defekt, kaldes indgrebet for konstruktionskirugi. 

Her et udvalg på populære behandlingsformer. 

Brystforstørrelse

Et indgeb, kaldet brystforstørrelse, der gør dine bryster smukke og flotte, og du kan enten få det gjort med eget fedt eller implanater. Indgrebet med eget fedt er en forholdsvis ny metode, der foregår ved at der sprøjtes fedt ind i brystet, som er taget fra mave eller lår. Fordelen ved denne metode, er at du undgår implantater og at der fjernes fedt fra uønskede områder. Ulempen er at det ikke er nok med en gang og at forstørrelsen ikke bliver så stor som med implantater.

Behandlingen retter sig mod yngre kvinder som ønsker større bryster, og ældre kvinder hvor brysterne er blevet mindre. Det er også for kvinder, der ønsker at udligne en evt. ulighed på deres bryster, og kvinder der ønsker at udskifte deres implantater pga. komplikationer m.m.

Overvejder du denne metode, bør du se på om resultatet giver dig den ønskede effekt, da størrelsen ikke bliver så stor som det er tilfældet med implantater, og du skal have en vis portion overskydende fedt på egen krop. 

Brystimplantater

Har du et ønske om at forstørre dine bryster med implantater, er der runde og dråbeformede at vælge imellem, og materialer af silikone- og salatvandsimplantater. Størrelse kan tilpasses individuelt. Implantaternes levetid er 10-15 år, og skal tjekkes regelmæssigt ved læge.

Denne behandlingsform er egnet for kvinder over 18 år, der ønsker sig større og flottere bryster. Operationen foregår ved et ambulant indgreb, der tager mellem 1-3 timer.

Bivirkninger er ømhed og træthed. Der kan forekomme ricisi som implikationer, dårlig sårheling m.m.

Implantaters levetid er mellem 10 og 15 år og priser ligger mellem 20.000 til 40.000 kr afhængig af implantattype. 

Fedsugning

Denne behandling er god hvis du har uønsket fedt forskellige steder på kroppen, du forgæves har prøvet på at komme af med via sund kost og motion. Fedsugning en fremragende metode til at fjerne uønskede fedtdepoter.

Fedtsugning egner sig både til mænd og kvinder, og foretages med kanalye tilsluttet et vakumapparat, der suger fedtet ud, samtidigt med at det sprøjter lokalbedøvelse ind i området. Det er en hurtig behandling, der tager mellem 1-3 timer. Der findes forskellige teknikker, tør-teknikken bl.a., og vi råder til at kontakte klinikken inden, da de som regel ikke oplyser om dette.

Bivirkninger. Ømhed, blå mærker og følelsesløshed m.m. Komplikationer kan være infektion, blødninger, pigmentforandrenger og i den dur.

Du kan forvente at optage arbejdet fra en halv til et par uger efter, og du bør undgå alle anstrengende aktiviteter i de efterfølgende ca. 3 – 4 uger.

Det fjerende fedt er væk for altid, og hvis du tager på igen vil fedtet fordele sig pænt over hele kroppen.