Pro-dress.com

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Pro-dress.com er din online tøjforhandler, hvor du kan få tøj til både arbejde og fritid, mænd og kvinder, unge og gamle. Vi har et sort udvalg af billig arbejdstøj som overalls, termotøj og sikkerhedssko. Det er vigtigt for os, at vores arbejdstøj er i en god kvalitet, der er slidstærkt og ikke generer, når man arbejder – og så selvfølgelig, at det er billigt. Udover arbejdstøj forhandler vi også almindeligt tøj til kvinder, mænd og børn.

Hos pro-dress.com har vi stor erfaring med onlinesalg af billigt fritids- og arbejdstøj. Vi forhandler billigt kvalitetstøj til både privat personer og virksomheder. Vores onlineshop er åben 24 timer i døgnet, og der går som regel kun 1-2 dage, fra du har bestilt dit tøj, til du får det leveret.

Kvaliteten er ikke bare vigtig for os. Vi bestræber os på hele tiden at tilbyde dig de bedste onlinepriser på arbejds- og fritidstøj. Hvis vi selv skal sige det, er vi er nået langt med at finde billigt tøj, men vi stopper ikke her. Så tjek vores hjemmeside pro-dress.com ofte.

Tøj til arbejde

For pro-dress.com er det vigtigste, at vores arbejdstøj er slidstærkt og sidder godt. Vores tøj skal kunne hold til vejr og vind. Det skal kunne holde til, at du arbejder hårdt og bliver beskidt. Endelig skal det være noget, der er lavet på en måde, så det ikke strammer, gnaver eller generer på anden måde, så du bliver forstyrret i dit arbejde. På den måde mener vi hos pro-dress.com, at du kan få mest muligt ud af din arbejdsdag. Kvalitet er det vigtigste ved vores arbejdstøj, og vi forhandler derfor kun arbejdstøj i den bedste kvalitet. At det så er billigt derudover, er jo kun en gevinst for dig. Vi har arbejdstøj fra en lang række kendte mærker som MASCOT, Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael og mange andre.

Hos pro-dress.com sælger vi blandt andet sikkerhedssko, regntøj, overalls og termotøj, så du er klædt på til al slags vejr og vind. Det er derfor lige meget, om du arbejder ude eller inde, vi har arbejdstøj til begge dele. Så hvis du er elektriker, tømrer, arbejder på en byggeplads, jord- og betonarbejder eller en anden form for håndværker, kan du helt sikkert finde noget tøj, der passer til lige præcis dig på vores store webshop.

Tøj til fritid

Ud over billigt arbejdstøj har vi hos pro-dres.com også et stort udvalg af tøj til voksne og børn. Både mænd og kvinder, piger og drenge. For vores arbejdstøj som vores fritidstøj gælder, at vi har fundet de bedste producenter. Alt vores tøj er derfor i en god kvalitet; selvom du ikke er på arbejde, skal tøjet jo stadig kunne holde til noget. Vi har et bredt udvalg af mærker, farver og størrelser. Selvom tøjet er kvalitet, og vi har et stort udvalg af det, behøver det jo ikke at være dyrt. Vi bestræber os på hele tiden at finde det billigste og bedste tøj til mænd, kvinder og børn. Vi har mærker som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode, SEGER og mange andre.

Hvis børnene skal med ud at arbejde i haven, finder du også billigt arbejdstøj til børn her hos pro-dress.com.