Superlonglife.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

International Lighting Company sælger Super Long Life belysning, og der er mange penge at spare ved denne form for industriel belysning. Mere end hundredetusind europæiske virksomheder og institutioner benytter sig af Super Long Life belysning.

Billig og bedre

International Lighting Company kan tilbyde dig en energibesparelse på helt op til 70% med Super Long Life belysning. Dette skyldes, at Super Long Life belysning har en ekstrem lang levetid, og at produkterne bevarer deres lysstyrke over tid. Lamperne kommer med livstidsgaranti. Du sparer på de omkostninger, der ville gå til udskiftning af lamperne, og dette drejer sig om 3 til 5 udskiftninger. Desuden sikrer levetiden på Super Long Life produkter en miljøbevidst løsning. Du sparer blandt andet materialeforbrug væk og sammen med andre faktorer, sikrer dette dig en reduktion af dit CO2 udslip til en tiendedel. T5 Lifetime Extreme er et lysstofrør med en ekstrem lang levetid – denne går op til 60.000 timer. Se alle produkter og send en prisforespørgelse på International Lighting Company’s hjemmeside.

Beregn din potentielle besparelse

International Lighting Company kan tilbyde dig en gratis, uforpligtende samtale med en energikonsulent, og denne kan beregne den potentielle energibesparelse, du vil opnå ved udskiftning af gammel belysning med Super Long Life belysning. Kontakt kundeservice og få en energikonsulent på besøg.   

Belysning har stor indvirkning

På International Lighting Company’s hjemmeside kan du læse om, hvorfor den rette belysning har stor betydning – også indenfor en erhvervsmæssig sammenhæng. Indenfor servicebranchen har belysningen en virkning på kunden og dennes tilbøjelighed til at købe. Det gælder om at præsentere varerne på bedst mulig vis, og her er belysningen vigtig. Hvad angår landbrug kan den rette belysning ligeledes have stor betydning og spille en afgørende rolle, hvis du ønsker at opnå bedre resultater.