ude-leg.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hos Ude-leg.dk ligges der vægt på den udendørs leg som et vigtigt element i et barns hverdag. Mange aktiviteter foregår den dag i dag indedørs, og dette gælder desværre også børns aktiviteter. Også meget leg foregår indendørs eller foran computeren, hvor mulighederne er mange, hvad angår computerspil til både store og små børn. Ude-leg.dk ønsker at inspirere og motivere børn til mere udendørs leg. Webshoppen tilstræber at finde frem til de bedste redskaber og legetøj til dette. Der sigtes efter legetøj, der både kan bruges alene og ikke mindst i sammenspil med andre – voksne som børn. Ude-leg.dk holder til i Dronninglund i Nordjylland i naturskønne omgivelser, som giver inspiration til arbejdet med udendørsleg.

Legehuse

Ude-leg.dk har et stort sortiment af legehuse – både træhuse og plastichuse. Et legehus kan danne rammerne om fantastiske udendørslege. Det fungerer som en base, hvorfra en masse spændende lege udspringer. Leg i et legehus er aktivt og socialt, og det er sjovt for børnene at have der eget lille “hus”. Ude-leg.dk sælger legehuse i spændende designs, som automatisk får barnets fantasi til at udfolde sig. Under sortimentet af legehuse i træ finder du blandt andet Alice legehuset fra mærket Axi, som er kendetegnet ved skæve vinkler på døre og vinduer, der biddrager til husets sjove udseende. Børnene kan klatre på legehuset og gå på opdagelse.

Trampoliner

På Ude-leg.dk kan du ligeledes finde en lang række trampoliner – både runde og firkantede. Der sælges også trampoliner til nedgravning i haven – disse trampoliner er en god løsning, hvis man er nervøs for farlige fald ned fra trampolinen, og desuden synes trampolinen ikke at fylde så meget i haven.