En tank til mange formål

21 maj 2018 Anders Lundtang Hansen
En tank til mange formål

Du kan anskaffe dig en tank til mange forskellige gøremål og formål, for selvom tanke med det blotte øje umiddelbart kan se ens ud, så er der mange forskellige på dem, som gør, at det handler om at anskaffe sig den rigtige tank eller flere, så du ikke investerer penge i en tank, der ikke egner sig til dit formål.

En tank er som udgangspunkt et produkt, man benytter til at opbevare ting i, som ofte er flydende væsker. Det kan være, man brygger øl derhjemme og skal bruge en bryggertank til at have øllen opbevaret under de forskellige processen af brygningen.
Det kan også være, du har en masse spildevand, du gerne vil have opsamlet i en spilevandstank, eller måske er du som landmand ude i, at du skal have den rette gylletank.

Apropos fødevarer så skal man ofte bruge tanke til at opbevare disse i, og der bruger man tit rustfri tanke, som man også ser blive benyttet i medicinal – og kemi-industrien, men du skal være opmærksom på, hvilke slags fødevarer, du har med at gøre.
For nogle fødevarer ender måske ikke med at have den rette konsistens eller aroma, hvis den bliver opbevaret under forkerte forhold.

For eksempel er det ved vin mere fordelagtigt at opbevare væsken i en tank af plast eller glasfiber fremfor en af stål.

Ved produktion af nogle fødevarer eller kemiske midler tåler disse ikke kontakt med omverdens luft og eventuelle bakterier, hvorfor man skal sørge for at have en tank, der lukker tæt og som har et inspektionsglas og ikke er bygget således, at man skal hen og åbne låget hver gang, man skal tjekke beholdningen.

Tanke findes også i så forskellige størrelser, at de kan være helt ned til en størrelse, du kan have i din favn og indeholde få liter, til de store størrelser, som du skal bruge industrihjælp til at flytte rundt på.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk