Få flotte tænder igen med en Invisalign tandregulering

19 juli 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at genvinde ungdommens smukke smil med flotte, regelmæssige tænder? Så kan du roligt glæde dig. Det er nemlig muligt at gøre drømmen til virkelighed. Og det faktisk på ganske kort tid, med meget få gener, og med et flot resultat.

Kan man få rettet tænder som voksen?

Det kan sagtens lade sig gøre at rette voksne tænder. Tænderne flytter sig hele livet igennem hvilket er årsagen til at du ikke længere har så regelmæssige tænder som da du var yngre.

Det betyder at du vil kunne rette tænderne på plads igen på samme måde som havde du været i skole alderen. Forskellen er at der nu om stunder er langt mere effektive og komfortable metoder til tandretning end de som eksisterede da du var yngre.

De fleste af os, som fik rettet tænder som børn, tænker med gru tilbage på de grimme og ubehagelige ”togskinner” – altså de fast monterede metal bøjler som skulle få bisserne rettet ind på plads. Der var ingen ende på de lidelser man som barn eller teenager skulle udstå med faste bøjler i form af oven for nævnte togskinner, elastikker, nakketræk og ganebøjler.

Dårlig ånde var konsekvenser af madrester som satte sig fast i bøjlen. Det hårde metal kunne gnave i kødet på indersiden af kinderne og give anledning til såvel smerter som infektioner. Og så var man bare ikke nogen skønhedsåbenbaring når man smilede. Til alt held kan du helt slippe for alle disse middelalderlige tortur instrumenter.

Som voksen kan du nemlig få rettet dine tænder ved hjælp af Invisalign – den usynlige tandbøjle. En tandregulering med Invisalign tager ikke længere tid end med togskinner. Og så er det samtidig en del mere behageligt at få rettet tænder med Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er betegnelsen for tandretning udført ved hjælp af klare plast skinner som er særligt tilpasset netop dine tænder. Når du får rettet tænder med Invisalign vil du undgå de grimme og ubehagelige togskinner.

Din tandregulering vil i stedet foregå med udtagelige skinner som sidder tæt til dine tænder og samtidig er helt gennemsigtige. Det betyder at andre faktisk ikke kan se at du har bøjle på.

Samtidig slipper du for metal dele som gnaver og generer. Og da du kan tage skinnerne ud i forbindelse med måltider og tandbørstning har du væsentligt bedre mulighed for at oprette en fornuftig mundhygiejne.

Hvem tilbyder retning af tænder med Invisalign?

Hos You Smile I Smile kan du altid få en gratis indledende konsultation med forundersøgelse. Hvis du og tandslægen kan blive enige om forventningerne til tandretnings forløbet og resultatet heraf kan dette faktisk iværksættes med det samme.

Du vil få taget aftryk eller en 3D scanning af din mund og dit tandsæt. Tandlægen vil med udgangspunkt i en computer genereret model af din mund skabe forlægget for Invisalign tandskinnerne, som efterfølgende vil blive genereret på basis af denne model. Et Invisalign tandregulering forløb tager mellem et halvt og halvandet år.

Du kan læse mere om Invisalign tandretning på yousmileismile.dk

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk