Find en god restaurant i Ringsted

18 juli 2018 Troels Nielsen
Find en god restaurant i Ringsted

Nyder du at gå ud at spise på restaurant, og få dejlig lækker mad, og forkæle dine smagsløg?

Og naturligvis også supplere med et par gode glas vin og en lækker dessert med kaffe til.

Jamen så er du nok lidt af en gourmet, som værdsætter det bedste af bordets glæder.

Lad os nu sige at du også bor I ringsted, og du og din ægtefælle eller kæreste får lyst til at komme ud og hygge en aften bare jer to. Så kan det være at du gerne lige vil have et oveblik over, hvilke fremragende restauranter I kan vælge imellem, og derfor går du sikkert ind på Google, og søger efter “restaurant i Ringsted“.

Der er flere gode spisesteder i byen, så du skal bare sørge for at ringe eller skrive for at bestille et bord, og så er I klar til en dejlig aften med flere gode retter mad – enten som menu eller a la carte.

Måske er I til en god bøf, stegt medium eller rare, med en herlig bearnaise og gode fritter til. Tænk eksempelvis lige på oksemørbrad eller tournedos – yummy.

Nu behøver det selvfølgelig ikke være om aftenen at i går ud og spiser, for der er mange gode restauranter i Ringsted, som også serverer en skøn frokost, og det kan virkelig også være dejligt. Eller hvad med en brunch med det hele, bare lade søndagen gå med at hygge sig over en overflod af lækkerier skyllet ned med juice og god kaffe?

Og forresten, er du til rød- eller hvidvin, eller måske rosé?. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad der er på tallerkenen, men har du bestilt en god steak, så vil du nok vælge en rødvin, og ellers kan det være at sommelieren guider dig. 

Under alle omstændigheder, kan I sagens finde en god restaurant i Ringsted.

Så det er bare at sige “bon appetit”.

 

 

 

 

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk