Fordele ved varmepumper

13 februar 2018 Alberte Christiansen
Fordele ved varmepumper

Flere og flere mennesker vælger at få installeret en varmepumpe, og dette er der forskellige grunde til. Vigtigst af dem alle er, at en varmepumpe – hvad end denne er en luft til luft eller luft til vand varmepumpe – er en energieffektiv og billig løsning, når det kommer til både opvarmning og afkølning af dit hjem. En varmepumpe er en investering, der tjener sig ind igen. Dette er der flere og flere, der får øjnene op for – både privatpersoner og erhvervskunder. Panasonic er et af de mærker, der er kendte indenfor varmepumpebranchen. Dette skyldes, at mærket producere varmepumper, der er meget energieffektive, har et lavt støjniveau m.m. Herudover sørger en varmepumperne ligeledes for, at indeklimaet forbedres. Dette skyldes et luftrensesystem, der neutralisere blandt andet støv og vira i luften ved hjælp af nanoteknologi.

En miljøvenlig opvarmningsform

Luft er en ressource, der er uendelig – herudover biddrager dét at bruge luft som varmekilde ikke til drivhuseffekten. En varmepumpe er heller ikke en installation, der på nogen måde tærer på jordens ressourcer. Varmepumpen er hermed en miljøvenlig og grøn løsning, der er let at installere. Og let at bruge. Panasonic varmepumper kan fjernstyret ved hjælp af en cloud-baseret internettjeneste. På din smartphone kan du altså styre dit hjemmemiljø med de samme funktioner, som hvis du var hjemme, og huset kan hermed have der perfekte temperatur, når du kommer hjem.

Varmepumper i det kolde nordiske klima 

Mange er i tvivl om, hvorvidt en varmepumpe er i stand til at være den eneste varmekilde i en husstand, også når udendørstemperaturen for alvor bliver lav. Panasonic varmepumper er imidlertid særligt udviklet til at fungere i et koldt, nordisk klima. De fungerer og producere altså varme ligegyldig vejret – helt ned til minus 35 grader. Med en luft til vand varmepumpe, der er kraftig, kan du altså stadig sikrer dig en stabil temperatur.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk