Lad revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard hjælpe dig med din virksomheds økonomi

19 januar 2020 Astrid Pedersen
Lad revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard hjælpe dig med din virksomheds økonomi

De fleste virksomheder i Danmark, som har eller ønsker at nå en vis størrelse, udliciterer det trælsomme og tidskrævende arbejde med regnskab og bogføring. Der er nemlig absolut ingen grund til at skulle bekymre sig om opgaver så som indberetning af moms eller udarbejdelse af års regnskab, når man kan få dette håndteret af professionelle fagfolk.

Hvis man ikke selv har den ringeste forstand på de nyeste skatte regler eller retningslinjer, som hvert år udstikkes fra Skattestyrelsen og Erhvervsstyrelsen, er det faktisk spild af tid at prøve. Tid, man kunne have brugt langt bedre på at koncentrere sig om sin egen virksomhed og dennes produkter og ydelser. Når nu der findes dygtige og erfarne revisorer og bogholdere derude, hvorfor så selv spilde kræfter på regnskab og administration?

Hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard er din virksomheds finanser i trygge hænder

Det giver altid rigtig god mening af vælge et revisionshus, som er tæt på virksomhedens adresse. Selv om megen kommunikation relateret til revisorens opgaver kan klares over email eller telefon, er det stadig rart at kunne invitere revisoren forbi til et møde, når firmaets økonomi skal gås efter i sømmene – eller selv at kunne komme til revisorens adresse, når I skal konferere omkring virksomhedens udvikling og fremtid, og du har brug for at høre sagen set fra flere sider.

Er din virksomhed beliggende i København, kan du med fordel aflægge Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard på Vesterbro en visit. Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard er blandt Københavns mest velrenommerede og ansete revisions firmaer. Selv som virksomhedens grundlægger Niels Ole Ellegaard ikke længere er at finde i virksomhedens faste stab, lever anden fra hans virke stadig blandt de dygtige og samvittigheds fulde medarbejdere.

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard sætter den gode kundeservice og den faglige stolthed i højsædet. Uanset din virksomheds type og størrelse kan du være sikker på at få en behandling, som passer til dine ønsker og din virksomheds behov. Du vil aldrig komme til at betale for ydelser, du ikke får brug for – kun dem, du rent faktisk behøver for at kunne sikre din virksomheds finansielle sundhed på forsvarlig vis. Det vil sige at du eksempelvis ikke vil blive opkrævet for ydelser, du ikke har modtaget, blot fordi de er med i revisorens pakkeløsning.

Hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard er der ingen one size fits all løsninger – og du vil altid få tilpasset netop din løsning, så du udelukkende får de services, din virksomhed har behov for.

Bogføring og regnskab ved Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Bogføring er blandt de mest basale ydelser, et revisionshus typisk tilbyder. Normalt vil det ikke være den statsautoriserede revisor, som forestår bogførings opgaverne, men snarere en revisor assistent, en bogholder eller en regnskabs medarbejder. Hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard er det en af de dygtige revisions assistenter, som varetager den daglige bogføring for din virksomhed. I dette arbejde indgår opgaver så som opstilling og balancering af din virksomheds regnskab samt løbende bogføring af dokumentation for indtægter og udgifter, således at regnskabet til en hver tid er up to date.

Det er vigtigt for din virksomhed at kunne fremvise et balanceret og fornuftigt opstillet regnskab på forlangende – eksempelvis hvis du skal ansøge om et nyt lån i virksomheden eller omlægning af et eksisterende lån i din bank, eller skal dokumentere årets udvikling over for eventuelle interessenter så som samarbejdspartnere, kunder eller aktionærer. Og uanset din virksomheds størrelse og art vil bogføring kunne lette arbejdet i forbindelse med indlevering af det årlige regnskab til Skat. På den måde er du effektivt sikret imod audits og andre ubehagelige overraskelser fra den kant.

Rådgivning omkring stiftelse af selskab eller ændring af virksomhed

Står du for at skulle stifte et nyt selskab – enten som iværksætter, eller i forbindelse med ændring af en eksisterende virksomheds opbygning? Så kan du få kvalificeret råd og vejledning hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard. De dygtige revisorer hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard er nemlig særligt specialiserede inden for mere komplekse problem stillinger i disse situationer.

Hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard finder du revisorer, som har lang erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – stiftelse af selskaber og opstart af virksomhed. Uanset om du ønsker at starte et enkeltmands firma, eller om du vil omlægge dit firma til et ApS eller et A/S, kan Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard hjælpe dig med såvel juridisk vejledning som med at optimere dine og din virksomheds økonomiske dispositioner i forhold hertil.

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard hjælper også gerne, skulle du ønske at splitte din virksomhed op, stifte et holdning firma eller eventuelt fusionere med andre virksomheder eller konsolidere flere af dine egne. I forbindelse med stiftelse af nyt selskab yder Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard gerne assistance, når der skal udfærdiges diverse dokumenter, eksempelvis det obligatoriske stiftelses dokument samt virksomhedens vedtægter og den såkaldte ejerbog.

Ejerbogen anvendes i forbindelse med registrering af din virksomhed hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen – en proces, som Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard også kan hjælpe med. Ligeledes giver Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard giver gerne anvisninger når det handler om proceduren i relation til bekræftelse af selskabets kapital.

Slip for bøvlet med årsregnskab og selvangivelse – få hjælp hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Mange indehavere af enkeltmands virksomheder har bekymringer når det handler om udfærdigelse af den udvidede selvangivelse, hvilket kræves, når man er moms registreret. Her hjælper Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard også gerne, lige som de dygtige og erfarne revisorer med glæde forestår revisor påtegning af regnskabet samt udarbejdelse af den årlige revisions rapport i forbindelse hermed.

Når du vælger at lade Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard forestå den løbende bogføring og balancering af dit regnskab, er det en smal sag for revisoren at godkende dette ved årets udløb, og foretage de nødvendige indberetninger til skattestyrelsen. Du får samtidig trygheden ved at vide, at samtlige frister og deadlines overholdes, således at du slipper for ekstra renter og straf gebyrer.

Hvis du ønsker at få yderligere information om hvad Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard kan gøre for dig og for din virksomhed, kan du læse videre på https://no-ellegaard.dk/ 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk