lyngbyapotek.dk

24 marts 2015 Helle Jensen
image

På Rådhusapoteket i Kongens Lyngby ligges der stor vægt på den gode service og på rådgivningen af dig som kunde. Apotekets personale består af uddannede farmaceuter og farmakonomer, og rådgivningen bygger derfor på stor faglig ekspertise og kendskab til produkterne. Personalet står altid klar til at hjælpe dig – et af Rådhusapotekets servicemål er en gennemsnitlig ventetid i kø på under 3 minutter. Der informeres grundigt om alt fra vitamintilskud til lægemidler.

Fokus på betjening

Lyngby Apotek ligger vægt på den gode betjening, hvor kunden ikke blot serviceres og vejledes på bedste vis, men ligeledes kommer hurtigt til. Der er sjældent ventetid på apoteket – 90% af kunderne kommer til på under 5 minutter. Derudover har Rådhusapoteket direkte receptekspedition – når det er din tur, vil din recept bliver ekspederet med det samme. Ved apotekets indgang finder du håndkøbs kasserne, hvor du kan købe dine håndkøbs lægemidler og andre varer fra apotekets butik. Rådhusapoteket tilbyder ligeledes online indkøb af apotekets store udvalg af hudpleje, kosttilskud m.m. – på apotekets hjemmeside finder du et link til webshoppen Apotekeren, som Rådhusapoteket er medejer af. Online finder du ligeledes en brevkasseordning, hvor du kan stille spørgsmål direkte til farmaceuter og farmakonomer om personlig pleje og medicin. Du kan forvente svar indenfor 2 dage. På apotekets hjemmeside finder du ligeledes tidligere stillede spørgsmål og svar. 

Enkel betalingsløsning

Hvis du synes, det er besværligt at betale ved hvert indkøb på Rådhusapoteket, kan du tilmelde dine regninger fra apoteket til PBS/Nets-betaling. Ved udgangen af måneden trækker Rådhusapoteket pengene for månedens indkøb. Dette er en ideel løsning, hvis du som pårørende står for medicinindkøb.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!