“Nye” gulve: Tjek!

25 september 2017 admin
image

Så kom vi et skridt nærmere på at flytte ind i lejligheden. Hold nu op, hvor alting bare tager tid! Den måned, vi har til at gøre lejligheden indflytningsklar, flyver bare af sted. Men som sagt: nu er vi lidt tættere på målet. Vi har nemlig fået slebet gulvene, så de nu fremstår lyse, lækre og næste helt nye at se på.

Det er GK Service, der har stået for vores gulvafslibning, og de har i den grad leveret flotte resultater og god service, så dem kan vi varmt anbefale, hvis du også står overfor en istandsættelse af dine gulve. Du finder dem på gkservice.dk.

En svær beslutning

Vi har hele tiden vidst, at gulvene skulle sættes i stand, inden vi flyttede ind, men det har været en svær beslutning at finde ud af, hvordan vi gerne ville have dem til at se ud. Vi er begge vilde med lyst træ, men i de her dage ser man bare også mange flotte malede gulve. Og i vores søgen efter det rette udtryk faldt vi faktisk også over nogle mørkbejdsede gulve, der var ret flotte.

Vi begyndte at ringe rundt til forskellige gulvfirmaer allerede inden, vi havde besluttet os for efterbehandling. Og det viste sig at være ret fint, fordi det gav os hurtigt et indtryk af, om de folk, vi talte med, var professionelle; når de var det, så gav de nemlig automatisk en masse gode råd fra sig, når snakken faldt på efterbehandling.

Vi endte som sagt med at vælge GK Service, og det gjorde vi blandt andet på grund af deres vejledning i forhold til efterbehandling. De spurgte nemlig ind til mange forskellige ting, fx lejlighedens alder og udseende og vores ønsker i forhold til vedligeholdelse og rengøring. Faktisk var det gennem snakken med dem, at vi endte med at vælge en ludbehandling og efterfølgende hvid olie på plankerne. Det gav nemlig et helt lyst gulv, hvor træets struktur stadig skinner igennem, samtidig med at det er let at rengøre og mere eller mindre vedligeholdelsesfrit – og så passer det perfekt til vores lejlighed.

En jungle af tilbud

Det der med at finde en virksomhed, der skal udføre arbejdet, det er faktisk ret svært, synes vi. Som de fleste andre har vi ikke lyst til at betale mere end højest nødvendigt, og derfor indhentede vi også fire forskellige tilbud, inden vi besluttede os. Og der var en kæmpe forskel fra den billigste til den dyreste! GK Service var faktisk ikke den billigste, men til gengæld var det her, vi følte, at vi fik mest for pengene. De var professionelle og tålmodige at snakke med i telefonen, deres tilbud var nemt at aflæse (og det var bestemt ikke gældende for alle) og de garanterede os, at der ikke ville komme pludselige prisstigninger undervejs – og så hjalp de os som nævnt på sporet af den rigtige efterbehandling.

Efter at vi har flyttet møblerne tilbage på vores “nye” gulve, så er det som om at hele indretningen har fået et ekstra touch. Det er så lækkert, og vi er vildt glade for resultatet.

Flere Nyheder

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk