Safari – den afrikanske drøm

08 februar 2018 Camilla Skøtt
Safari - den afrikanske drøm

Vilde dyr på savannen i den smukkeste afrikanske natur. Hvad mere kan man egentlig ønske sig? Afrika er et populært rejsemål for hele verdens dyreelskere, der rejser til landet for at få en helt unik safarioplevelse.

BENNS er et af de rejsebureauer, der tilbyder skræddersyet safari i Kenya, og ifølge dem såvel som andre rejseselskaber, så er Kenya en populær destination. Det er indbegrebet af den afrikanske drøm. Her er vilde dyr, unikke naturoplevelser og smukke safariparker i et stort sammensurium, og det skulle efter sigende være en helt eventyrlig oplevelse at være en del af.

Vi har fundet 3 gode grunde til at tage på safari i Kenya:

Masai Mara – eventyrlig vildtvandring

Vil du opleve Kenyas kronjuvel, så kommer du ikke udenom Masai Mara, der er særligt berømt for sin imponerende vildtvandring, hvor 1-2 millioner gnuer og zebraer vandrer mellem Serengeti og Masai Mara i én uendeligehed. Faktisk er Masai Mara ikke bare højdepunktet på den kenyanske safaritur – det er som regel grunden til, at den rejsende vælger Kenya som destination.

Vildtvandringen tiltrækker naturelskere fra hele verden, og mens de fra juli – oktober er i Masai Mara, så er de i november – juni i Serengeti. Vil du have en helt særlig oplevelse med dyrene, så kan du med fordel besøge safariparken i februar, hvor de mange gnuer føder små, fine og skønne unger. Alternativt kan du vente til juli måned, hvor gnuerne skal krydse Mara-floden – det er i den grad et syn, du for altid vil huske.

Gode chancer for The Big Five

Det er ikke mange forundt at komme på safari mere end én gang i livet, og derfor drømmer de fleste også om at se The Big Five, når de er afsted: løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant. I Masai Mara i Kenya er koncentrationen af de fem dyr ekstraordinær høj, og derfor er der gode chancer for at spotte hver og en på en rejse til området. 

Besøg en Masai-landsby

Masai Mara ligger i Great Rift Valley, og navnet stammer fra det folkeslag, der lever i området; Masai-folket. Indbyggerne lever side om side med de vilde dyr, og på en safaritur til området er det muligt at bytte en dag eller to ud med et besøg i en Masai-landsby. Her kan du komme helt tæt på de lokale, mærke kulturen og opleve området fra et andet perspektiv.

Af andre finurlige oplevelser kan nævnes “walking safari” og lækre måltider i bushen. Der er altså gode muligheder for en heltstøbt safarioplevelse i Kenya, hvor både børn, unge og ældre vil finde stor glæde i de mange oplevelsesrige tilbud.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk