Signaler typen af fest med bordpynten

27 august 2018 Emilie Ann Jacobsen
Signaler typen af fest med bordpynten

Skal du snart holde en fest for venner eller familie? Så sidder du sikkert og overvejer, hvordan du skal dække bordet til festen. Det kan der være mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre. Det er derfor netop også vigtigt, at du tænker over det. Måden, hvorpå du pynter op, vil være med til at signalere, hvilken type fest der er tale om. Dermed kan du altså med bordpynten være med til at skabe den helt rigtige stemning. 

Du kan i dag købe mange forskellige typer af bordpynt. Du kan for eksempel få fine papirssommerfugle, der er med til at give et hyggeligt præg til bordet. Du kan også få små knallerter, som du kan lægge ud på bordet. De er med til at lægge op til skæg og ballade. 

Et af de steder, hvor du kan finde et virkelig stort udvalg af forskellige former for bordpynt, er på webshoppen ctiparty.dk. De har virkelig meget at vælge imellem, og du kan nemt finde det rette til din fest. 

Vil du gerne skabe et meget formelt udseende bord, er det en god ide for dig, at du går efter bordpynt, der er forholdsvis ensfarvet. Hvis du har bordpynt i mange forskellige farver, vil det derfor ikke give et lige så formelt look. Du bør derfor ikke have mere end tre farver på bordet, når det skal se formelt ud. 

Hvis du omvendt gerne vil have et mere uformelt udseende, handler det om, at du vælger en masse forskellige farver. Det kan være multifarvet og mønstret pynt eller simpelthen mange forskellige typer af pynt i mange forskellige farver. Det er med til at gøre, at bordet kommer til at se mere uformelt ud. 

Der er nogle fester, hvor det formelle look passer bedst til. Det kan for eksempel være et bryllup eller en konfirmation. Hvis du skal holde nytår eller fødselsdag, kan det være, at du foretrækker det uformelle look. 

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk