Skal dine trægulve renoveres? Brug dette gulvfirma!

26 september 2017 admin
image

Overskriften siger næsten det hele; vi er så glade for det arbejde, GulvKanonen har udført i vores lejlighed, og vi vil gerne anbefale andre at bruge dem. Du tænker måske, hvad det er, GulvKanonen kan, som andre virksomheder ikke kan – og det skal jeg sige dig. Vi kontaktede tre forskellige gulvfirmaer, da plankerne i vores 115 kvadratmeter store lejlighed på Frederiksberg skulle sættes i stand, og GulvKanonen lagde sig i spidsen på følgende områder:

Prisen. Et vigtigt element for de fleste. Her kom GulvKanonen med et rigtig godt tilbud på gulvafslibning, og samtidig forklarede de tydeligt, hvad prisen indebar – og de garanterede ikke desto mindre, at prisen ikke ville ændre sig undervejs, da der var taget højde for alle detaljer. Når vi spurgte ind til det hos de to andre, så fik vi af vide, at de som udgangspunkt havde taget højde for det hele, men man kunne aldrig vide med sikkerhed. Den risiko havde vi ikke lyst til at løbe.

Fleksibilitet. Både i forhold til hvor hurtigt de kunne løse opgaven, men også i forhold til at få arbejdet passet ind i vores kalender. Faktisk tilbød de, at de kunne aflevere nøglen på mit arbejde, hvis det blev nødvendigt. Det gjorde det nu ikke, men forslaget lunede. Derudover havde de tid allerede i løbet af et par dage, så vores gulve kunne pludselig sættes i stand på nul komma fem – det er jo ret fedt!

Professionalisme. Her ved jeg ikke, om de andre virksomheder i sidste ende var ligeså professionelle, men allerede i telefonen fik vi en forsmag på GulvKanonens viden og erfaring. Her spurgte de nemlig ind til en masse ting omkring gulvenes nuværende stand og lejlighedens udseende, så de kunne spore sig ind på opgavens omfang. Derudover fik vi allerede i telefonen en god snak om efterbehandlingsteknikker, hvor de forklarede os om fordele og ulemper ved forskellige metoder. Det gjorde, at vi i den grad følte os i trygge hænder.

Som du nok har spottet, så er vi ret godt tilfreds med det arbejde, GulvKanonen har udført i vores lejlighed, og vi synes virkelig, at de leverede over al forventning. Det trægulv vi havde, før gulvsliberen var der, var gammelt og slidt at kigge på. Der var malingrester og dybe hakker rundt omkring efter tidligere ejere, ligesom det var ujævnt flere steder. Derfor var det også nødvendigt med en gulvafhøvling, inden det kunne slibes. Og det er altså en ret alvorlig maskine, de der bakser rundt med, men GulvKanonen passede godt på vores vægge og inventar, og de fik rette gulvet op og fjernet malingresterne, så det var klar til en afslibning.

I dag har vi de flotteste, rå gulve, du kan forestille dig. Helt bløde og glatte at gå på, men med al den charme der følger med gamle planker. De fik en grundig sæbebehandling af GulvKanonen og fremad skal vi selv holde det ved lige med jævnlige behandlinger – men det gør vi også hellere end gerne for at bevare det fede look, plankerne endelig har fået.

Skal dit trægulv renoveres, så gør dig selv en tjeneste, og tjek gulvkanonen.dk ud. Du vil ikke fortryde det.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk