Slap og løs hud kan fjernes

05 februar 2018 Alberte Christiansen
Slap og løs hud kan fjernes

Som man bliver ældre, ændres huden ligeledes. Denne mister sin ungdommelige elasticitet, og dette kommer til udtryk flere steder på kroppen. Tab af hudens elasticitet kan være særlig tydelig på maven, overarmene, lårene eller hagen, hvor huden bliver løs og slap. Det forekommer ligeledes, hvis man har gennemgået et større vægttab – efter et sådant er det helt normalt, at en del af huden er slap. Slap hud behøver ikke at være en gene, men det kan den være. Det kan give store kosmetiske, men også fysiske gener, og slap hud kan have en negativ indvirkning på livskvaliteten. Der er derfor mange, der vælger at få fjernet den slappe og løse hud i forbindelse med et plastikkirurgisk indgreb. Der foretages en opstramning, hvor den slappe hud fjernes, og hvor hudens muskulatur eventuelt opstrammes ved hjælp af plastiskkirurgiske metoder.

Slappe lår, mormorarme og løst maveskind

Der er mange problemer, der kan afhjælpes igennem fjernelse af slap og løs hud. Mange ønsker at få fjernet det hud på halsen, der med årene bliver slapt og løst. Dette kan ske med et ansigtsløft. Ved en tilhørende opstramning af den underliggende muskulatur, bliver resultatet endnu mere holdbart. Slap hud på lårene kan ligeledes fjernes. Her fjernes også det underliggende fedt, og i nogle tilfælde kombineres der med en fedtsugning. Den slappe hud på overarmene, kaldet mormorarme, kan ligeledes fjernes sammen med det overskydende fedt. Slapt maveskind er en helt almindelig effekt af et vægttab, også et mindre. Kvinder kan i forbindelse med graviditet ligeledes miste spændstigheden på mavens hud.

Slap hud efter vægttab

Når man har tabt sig meget – måske så meget, at man kun vejer halvt så meget, som man gjorde før – er det helt normalt at have slap hud hist og her på kroppen, og dette kan fjernes med et bodylift. Omfanget af generne efter et vægttab afhænger af alderen og omfanget af vægttabet. Når vægttabet er helt fuldendt og vægten stabil, udføres operationen, og denne er altid tilpasset den enkelte klient.

 

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk