Hvad gør man med en skadet pokal?
Hvis man ender i den situation, hvor man har en skadet pokal, så handler det jo også lidt om, hvornår i processen man har fået den.
Har man for eksempel købt den i Pokalbutikken, og den er gået i stykker af den ene eller anden grund, så er det jo klart, at man kan tale med butikken om, hvad man skal gøre her, om der er tale om skødesløshed, eller de simpelthen har solgt en en pokal, som der ikke var robust nok.
Men har man først fået givet den som præmie i et stævne, eller man skulle have den som sjov præmie eller som udmærkelse, og den så går i stykker, så er man jo lidt på den.
Igen handler det jo lidt om, hvordan man har taget sig af pokalen i den forbindelse. For hvis man er i en sejrsrus, så kan man måske ende med at opføre sig så animalt, at den kommer til at gå i stykker, fordi man er for lemfældig med den.
Selvfølgelig skal man have en pokal, der er robust og kan holde til at være udstillet i mange år, eller hvad man nu vælger at gøre med den, men den er jo ikke beregnet til leg, så det er begrænset, hvad den kan holde til.
Holder man dog af den, så kan man måske få en reparatør til at se på, så vedkommende måske kan fikse den, så den ser nogenlunde pæn ud igen.
Men måske er den så gået så meget i stykker, at det ikke kan svare sig at lappe sammen på den, da det bare kommer til at ligne noget sjusk i det lange løb.
Dog er det vigtigt, man enten gør forsøget eller forklarer, hvad der er sket med den, for det vil se skidt ud for modtageren og giveren, hvis man ikke har taget sig ordentligt af pokalen.