dorchdanola-netbutik.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Dorch & Danola er en værktøjsbutik for dig, der står og mangler godt værktøj og tilbehør. Dorch & Danola blev etableret i 1978, og virksomheden har gennem årene opbygget stor erfaring og kompetencer inden for håndværksfaget. Faktisk kalder de sig selv for værktøjsnørder. De ved nemlig rigtig meget om værktøj.

 

Læg vejen forbi deres webshop, og du finder et bredt og varieret sortiment af kvalitetsprodukter til priser, der er konkurrencedygtige. Du finder blandt andet:

 

 

Mere end 15.000 varenumre

Dorch & Danola har en stor og flot fysisk butik på 1.500 kvadratmeter. Butikken, der ligger på Fyn, er fyldt med mere end 15.000 varenumre. Du kan også handle når og hvor, det passer dig på dorchdanola-netbutik.dk. Dorch & Danola tilbyder et bredt varesortiment inden for værktøj og isenkram. Du finder du alt fra el-værktøj, maskiner og kapsave til stiksave, måleværktøj og skruer.

 

Dorch & Danola hjælper dig

Selvom butikken har et bredt og varieret sortiment, så sker det fra tid til anden, at en kunde leder efter en vare, som ikke er i sortimentet. Som kunde er du altid velkommen til at kontakte butikken. Sortimentet i webshoppen er ikke helt det samme som i den fysiske butik, og nogle gange finder du måske det, du leder efter i butikken. Andre gange, så bestiller Dorch og Danola varen hjem til dig fra det netværk af leverandører, som butikken arbejder sammen med.  

 

Personlig betjening – også på webshoppen

Dorch & Danola lægger stor vægt på den personlige betjening. Uanset om du handler en kapsav i den fysiske butik eller en geringssav på webshoppen, så skal du som kunde føle, at du har fået den bedste betjening. Du kan derfor altid kontakte butikkens fagpersonale, hvis du har spørgsmål.

 

Dorch & Danola har altid lagt vægt på at give sine kunder den bedste rådgivning, betjening og service samt høj produktkvalitet og gode priser.