Dvdmv.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

DVDMV.dk – måske Københavns billigste rengøringsselskab

DVDMV står for Det Var Det Min Ven og er en lille rengøringsvirksomhed, der holder til i København. Vi har specialiseret os i rengøringsydelser til både private og erhverv via målrettede tilbud bygget på individuelle samtaler med den enkelte kunde, så kunden får lige det, som vedkommende ønsker.

Tryg behandling

Som led i vores trygge behandling tilbydes lige det, som kunden ønsker. Vi tager først en grundig samtale, og sammenstykker så et tilbud, der passer til lige nøjagtigt dig. Det er vigtigt for os, at kunden er tryg ved vores rengøring, der bestræber sig på at være så grundig, men samtidig også forsigtig med kundens ejendele. Herudover har vi forsikring hos TRYG, som sikrer en tryg rengøring for kunden.

Billig kvalitetsbehandling

Vi tilbyder de billigste rengøringsydelser i København og omegn. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med grundighed og nøjagtighed, som stadig er helt i top. Vi bestræber os på at levere den bedste ydelse til den bedste pris, og vi kan bryste os af at have mange tilfredse kunder i København og omegn, og det agter vi at fortsætte med:

En behandling uden besvær

For mange kan hverdagen være stresset, og vi forsøger at være til mindst muligt besvær. For mange vil det være rart, hvis rengøringen var gjort, når man kommer træt hjem fra job – og netop det kan vi klare. Forestil dig et rent hjem, når man kommer hjem fra de daglige indkøb. Alle disse løsninger og meget mere, kan vi tage en snak om.

På vores hjemmeside kan du finde kontaktoplysninger, så vi kan tage en uforpligtende samtale om hvordan vi sikrer den bedste løsning for dig og din familie til mindst mulig besvær. Her er det også muligt at finde priser, samt se kundeanmeldelser og generelle oplysninger om virksomheden.