laegecheck.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Lægecheck er for borgernes skyld

Lægecheck er et firma, der udbyder lægefaglig rådgivning samt konsultation. Vi har tilknyttet mange professionelle læger, der kan hjælpe kunderne med spørgsmål og vejledning. Idemændene bag Lægecheck hedder Bo Svendsen og Mikkel Gertsen, og deres vision var, da de startede Lægecheck, og er stadigvæk, at alle borgere skal kunne få lægefaglig omsorg, vejledning og hjælp, når de har behov for det. Lægecheck er altså lavet for og til den almene borger, og det skal ses som et supplement til Lægevagten og Akuttelefonen 1813.

Lægecheck tilbyder både konsultationer og receptfornyelser

Lægecheck fungerer således: Vi har en række dygtige læger tilknyttet, som du hurtigt kan komme i kontakt med, hvad enten du har brug for en telefon- eller e-mailkonsultation med en læge, eller hvis du ønsker at foretage en receptfornyelse. Vi udbyder disse services hele døgnet, så du kan altså, for et beskedent beløb, få fat i en læge, lige når det passer dig.

Lægecheck er troværdigt, pålideligt og sikkert

   Alle vores læger har naturligvis tavshedspligt, så indholdet af samtalen forbliver mellem dig og lægen. Lægerne er desuden underlagt præcis samme ansvar som andre autoriserede læger i Danmark. Den eneste forskel er, at de vejleder og hjælper patienterne over nettet eller telefonen. Som et yderligere led i at garantere kunden den optimale sikkerhed, er vores hjemmeside SLL-krypteret. Dette betyder, helt håndgribeligt, at en tredjepart ikke kan påvirke eller få indsigt i de oplysninger, som kunden giver os via hjemmesiden.

Vores læger kan hjælpe med alle spørgsmål – både store og små

    Vores læger er yderst kompetente og kan give dig rådgivning om alt, der vedrører et lægefagligt område. Du kan for eksempel ringe og få vejledning om anmassende sygdomme, der involverer opkast og lignende, men det er også muligt at ringe med mindre presserende symptomer, såsom hovedpine, mavepine og lignende, eller du kan ringe, selvom du ikke har nogen symptomer, men blot har en begrundet mistanke om, at du har fået klamydia eller lignende. Ligegyldigt hvad problemet måtte være, garanterer vi, at vores læger er både troværdige, fagligt kompetente og empatiske.  

receptfornyelse

Hæmorider

Depression

Blodtryk

Emailkonsultation