Salonguri.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Salon Guri er din moderne frisør på Frederiksberg

Skal der ske noget nyt med frisuren? Hvis du er på udkig efter en ny frisør i København, kan du passende lægge vejen forbi Salon Guri. Fra deres lokaler på Frederiksberg tilbyder de moderne løsninger inden for klipninger, farvebehandlinger, håropsætninger og diverse andre services – altid med dig og din personlige stil i fokus.

Personlige klipninger til dit look

Guri Mikkelsen, ejer af salonen, har bestået sin 4-årige frisøruddannelse med medalje, og er desuden uddannet make up-artist. Med sit lille team af kreative frisører stræber de efter at tilbyde dig klipninger, brydeopsætninger, farvebehandlinger mm. i topkvalitet. Målet er optimal behandling til en god pris – og tilfredse kunder.

Hos Salon Guri går de op i hårmodens spændende udvikling, og følger med I de nye tendenser. I starter med en indledende samtaler, og her vil personalet få et indtryk af dine ønsker og komme med forslag til nye vikler til dit look. Det er ikke altid man selv kan se, hvilken frisure der bedst matcher sit ansigt, og frisørteamet kommer gerne med inspiration til en videreudvikling af din personlige stil. Salonen tilbyder bade klipninger til klassiske frisurer og til de mere moderne, eksperimenterende looks.

Den professionelle og nærværende kundeservice er en absolut topprioritet i salonen. Det vigtigste er, at du fra ankomst til du kan se det færdige resultat i spejlet har følt dig godt tilpas I hænderne på personalet, som altid er klar med tips og inspiration til måder at understrege din naturlige skønhed på – hvad enten det gælder klipning, håropsætning, farvning eller make up.

Find yderligere information, samt kontaktoplysninger på deres hjemmeside:

Mænd og kvinder i alle alder indgår i salonens kundekreds. Alder og hårtype betyder ikke noget – der findes en klipning og behandling til alle. Ønsker du at give håret en farvning, kan du bade få helfarvningsbehandling fra hele farveskalaen, samt striber og hættestriber. Du kan få permanentet håret, og forkæle det med en lækker og nærende hårkur, som udføres gennem en blid og afslappende hovedbundsmassage – det er velvære og kvalitet i ét.

Som besøgende hos Salon Guri kan du være tryg ved de anvendte produkter, som lever op til salonens skrappe kvalitetskrav om skånsomhed, holdbarhed og synlige resultater.

Når brudens hår skal sættes

Har kæresten været på knæ, er der mange ting at tage højde for inden bryllupsdagen – heriblandt brudens håropsætning. Hos Salon Guri finder du en verden af muligheder inden for brudeopsætninger. Gennem vejledning fra frisørteamet finder I frem til den bedste løsning til dig, der fremhæver dit personlige udtryk. Når du bestiller en brudeopsætning, følger en prøveopsætning samt evt. færdiglagt make up med.

På baggrund af sin uddannelse som make up artist tilbyder Guri desuden farvning af vipper og bryn, samt professionel make up til både dag og aften.

Få en ny frisør i København

Læg vejen forbi deres hjemmeside, og læs nærmere om hvordan du kommer i gang med din første bestilling. Søger du en ny frisør på Frederiksberg, kan du tilslutte dig salonens kreds af tilfredse kunder – og finde inspiration til din personlige stil.