Stylishkids.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Stylish Kids er kvalitet og stil til børnenes garderobe

 

Stylish Kids brænder for det sjove design, der på én gang er modebevidst og samtidig skiller sig ud fra mængden. Den danske webshop er nystartet og byder på et katalog med en bred variation af spændende designs fra producenter med hver deres specielle særkende. Du finder gode tilbud på moderigtighed til drenge og piger mellem 0-14 år.

 

Webshop til modebevidste forældre siden 2013

 

Indehaverne af Stylish Kids havde længe undret sig over, hvorfor mulighederne for sjove og specielle børnetøjsdesigns til deres 3 drenge blev færre, jo større drengene blev. De følte der manglede variation på markedet, og savnede farverige og modige designs, der skilte sig ud fra det store billede.

 

Det blev motivationen til at starte webshoppen i 2013. Med det varierede og omfattende katalog hos Stylish Kids ønsker de at imødekomme forældre, der søger kvalitet og moderigtighed til børnenes garderobe.

 

En verden af spændende mærker til de 0-14-årige

 

Det er enkelt at finde rundt blandt tilbuddene i hos Stylish Kids. Webshoppen er inddelt efter aldersgrupper, kategorier og mærker, så du målrettet kan gå efter tøj til de 0-2-årige babyer, 3-9-årige børn eller 9-14-årige tweens. Du finder både tøj til hverdagsbrug, festlige lejligheder og udendørs brug.

 

Alle designs er valgt efter et ønske om smart og personlig stil, der skiller sig ud, og som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Du kan gå på opdagelse i skjorter, bluser, boleroer, poloer, toppe, heldragter, jeans, nederdele, leggins, tørklæder, cardigans, jakker, shorts mm. fra anerkendte mærker som Converse, Ej Sikke Lej, Danefæ, Ben Sherman, Levi’s, Fred Perry, Hust & Claire, Mayoral og Petit by Sofie Schnoor. Det skal være sjovt og anderledes.

 

småfolk børnetøj 
danefæ jakke  
Ej Sikke Lej børnetøj  
Levis børnetøj 
Petit by Sofie Schnoor