Broccolisalat – det perfekte tilbehør til rigtig mange retter

14 September 2018 Michelle Løhde Nielsen

editorial

Broccolisalat med sprød bacon, søde tranebær, skarp rødløg og en skøn dressing. Det må opskriften på den perfekte salat og tilbehør til rigtig mange retter. 

Broccolisalat – en favorit blandt mange

Broccolisalat er uden tvivl en favorit blandt mange, da den består af en masse skønne komponenter, og så kan den serveres som tilbehør til det meste. Alt fra kylling og fisk til kødretter og grillmad – og så smager den også fantastisk som en luksus frokost i madpakken dagen efter. Det er især, når sommeren er over os, at vi kaster os ud i broccolisalat til mange af feriens sprøde grillpølser, men salaten kan sagtens serveres hele året rundt. Endnu en fordel ved broccolisalat er, at den er nem og hurtig at lave, og så kræver den samtidig ikke de vilde evner i et køkken. Det er derfor en ret, som alle kan lave og ikke skal være bange for at kaste sig ud i. 

Skøn opskrift på en klassisk broccolisalat 

Hvis du har fået lyst til at forkæle dine nærmeste med en skøn broccolisalat, så bør du klikke ind på Alletiders Kogebog. Her kan du nemlig finde en opskrift på den helt klassiske broccolisalat, som vi alle kender den. Den er nem at gå til og kræver ikke alverdens tid eller forberedelse, så det er bare med at kaste sig ud i det. Desuden kræver den heller ikke en lang liste af ingredienser, så det vil også være en god ret at kaste sig ud i, hvis man skal lave mad til mange mennesker. 

Det er dog ikke alle, der er vilde med broccoli, men så snart den bliver kombineret med de øvrige ingredienser og suger den skønne dressing til sig, så bliver det pludselig til en grøntsag, som alle kan lide, så fortvivl ej. Salaten vil med garanti skabe begejstring og smil hos alle, du serverer den for – både store og små. 

More articles