Acunova.dk

05 oktober 2015 admin
image

Boel Akupunktur eller Acunova er en familiedrevet virksomhed med otte ansatte, hvor John Senior og John Junior står i spidsen. Virksomheden startede i Aulum i Jylland, men er nu også rykket til København. På klinikken er de specialister i moderne- og traditionel kinesisk akupunktur, som blandt andet bruges til behandling af smerter og sportsskader såsom ondt i ryggen, nakkesmerter og ondt i skulderen.

Ligeledes har Boel Akupunktur også behandlet over 8.000 øjenpatienter, gigttilfælde og såkaldte kroniske sygdomme siden 1987.

Acunova er frit oversat “ny akupunktur”, og er egentlig bare en betegnelse for ikke at forveksle med traditionel kinesisk akupunktur. Acunova adskiller sig ved at sætte fokus på nervesystemet og de reflekspunkter, der sidder i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring alle led sidder der specielle centre, som kan sende signal til hjernen, der så igen frigøre hormonstoffer, som kan påvirke de specifikke dele af kroppen, som skal afhjælpes smerte.

Behandlingen starter med indledende samtale omkring problemet. Derefter søges der efter et eller flere punkter omkring leddene. Her kan der være tale om fingerled, knæled, tåled, albueled eller mellem rygvirvler – dette er alt efter hvor problemet er lokaliseret. Ofte er der mærkbar effekt allerede efter første gang, men flere behandlinger kan være nyttige før der sker noget permanent.

Bliv fri for nakkesmerter

Mellem 30-50 % af alle voksne rammes i løbet af et år af nakkesmerter. I langt de fleste tilfælde går de heldigvis væk ret hurtigt af sig selv, men nogen kan få brug for hjælp. Selvom nakkesmerter anses som et af de mest almindelige problemer i Danmark, kan det hos en lille del være så alvorlig og ikke mindst langvarig at behandling er nødvendig.

Nakkesmerter kan ofte forårsage både hovedpine, skuldersmerter og såkaldte stråler ud i armene og ryggen samt hoveddrejningsbesvær. Den særlige akupunkturform AcuNova har heldigvis vist sig utrolig virkningsfuld på langt de fleste former for nakkesmerter, og kan oftest afhjælpe problemerne på ganske få behandling.

Har du ondt i skulderen?

Hvis du døjer med ondt i skulderen kan løsningen også findes i AcuNova og hos Boel Akupunktur. Hvad enten det er mindre smerter og bevægelsesbesvær eller helt op til det der kaldes en frossen skulder, lyder behandlingstiden på max. 1-2 uger frem for lægernes bud på 1-3 år. Det er meget lang tid at gå med smerter, som kan være helt unødvendige med den rette behandling.

Kom af med ondt i ryggen

I Danmark er der rigtig mange, der lider af ondt i ryggen, og tit af uforklarlige årsager. Med få enkle behandlinger kan Boel Akupunktur klare problemet. Klinikken har specialiseret sig i diskusprolapser og satser på bedring allerede efter den første uge i behandling. Operation er noget lægerne i dag er forsigtige med, da komplikationer herved ofte kan øge smerterne, hvorfor AcuNova kan være redningen.

Også personer der rammes af fx slidgigt i lænden kan opnå en bedre livsstil ved behandling hos Boel Akupunktur. Faktisk er det en af de behandlinger som oftest udføres i klinikken. Med dokumenteret forandring kan behandling muliggøre aktiviteter såsom sport og oprejste kreative udfoldelser, som fx maling ved staffeli. Nattesøvnen kan blive markant bedre, og mange patienter takker for store positive oplevelser.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk

image

10 december 2014

klikko.dk