Advokatrådgivning i Holstebro

04 juli 2018 Kristine Wiese
Advokatrådgivning i Holstebro

Det danske retssystem er en jungle, og der er derfor en god grund til, at man skal sidde fem år på skolebænken, for derefter at arbejde to år som fuldmægtig, før man i Danmark kan kalde sig advokat.
Som ikke uddannet advokat kan det derfor være enormt svært at finde rundt i, hvad man skal forholde sig til i forskellige situationer. Her er det netop godt, at nogle mennesker har valgt at tage den lange uddannelse, så de kan hjælpe de borgere, der ikke selv kender så meget til retssystemet.
Hos Ret&Råd Advokater Holstebro sidder kompetente advokater klar til at hjælpe dig gennem forskellige sager.
Ret&Råd Advokater Holstebro kan hjælpe deres kunder med alt lige fra boligkøb til dødsfald og gældsrådgivning.
Kontoret i Holstebro er en del af Advokatpartnerselskaber Bjerre, Ravn og Bjerre, hvorfra der kan indhentes specialviden eller advokater med særlige kompetencer, hvis der skulle blive behov for dette.
Hos Ret&Råd Advokater Holstebro er der ikke faste åbningstider på kontoret, da det skal være muligt for alle at få rådgivning, uafhængigt af deres arbejdstider. Derudover har kontoret et stort lokalt kendskab, hvilket kan være en styrke, særligt når det drejer sig om boligsager.
Ret&Råd Advokater Holstebro går meget op i at skabe en relation til kunden, så kunden føler sig tryg ved at søge rådgivning, i stedet for at man går derhjemme og træffer en beslutning for derefter at konsultere en advokat. Døren til kontoret er altid åben, og du skal som kunde aldrig være bleg for at komme forbi og bede om råd og vejledning – uanset om det er en stor eller lille sag. Ret&Råd Advokater Holstebro sidder altid klar til at hjælpe og sætter den største ære i at have glade og tilfredse kunder.
Har du spørgsmål, så læs mere på https://www.ret-raad.dk/om-ret-og-raad/kontorer/holstebro eller ring til os og spørg.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk