Boligadvokat ved entreprise

11 March 2018 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er nået til det punkt i dit liv, hvor du ønsker at bygge dit helt eget hus, som du selv bestemmer, hvordan skal indrettes – så er du sikkert på udkig efter den helt rigtige entreprenør. Du har sikkert også et billede af, hvordan huset skal se ud, hvor stort det skal være og hvor mange rum og etager, det skal have. Men før du kaster dig ud i dit store byggeprojekt, bør du sikre dig, at det formelle er i orden i forhold til din entreprenør.

Få din boligadvokat med på råd, før entreprisekontrakten skal underskrives

Der ses desværre ofte eksempler på selvbyggere, som kommer i klemme, fordi de ikke har sat sig ordentligt ind i kontrakten med entreprenøren. Kontrakter kan være vanskelige at gennemskue, og sælgerne er dygtige til at prakke kunderne deres produkter på, selv om det muligvis ikke er helt, som kunden forestillede sig det. Og en kunde kan, i sin iver for at komme ud over stepperne med byggeprojektet, overse vigtige ting i kontrakten, som kan have alvorlige følger for såvel projektet som for kundens tilfredshed – og økonomi.

En dygtig boligadvokat kan hjælpe med gennemgang af lokalplaner og servitutter for området, som kunne få indflydelse på dit byggeprojekt og på dine fremtidige forhold – boligmæssige og økonomiske. Samtidig hjælper boligadvokaten dig med at forstå entreprisekontrakt og materialeliste, så du er sikker på, at du får det, præcis som du vil have det.

Boligadvokaten gennemgår ligeledes forhold, som vedrører forsikring i forbindelse med projektet, samt dine sanktionsmuligheder i forbindelse med misligeholdelse af kontrakten fra entreprenørens side, eller for sen aflevering (for eksempel i form af dagbod). Der ud over bistår boligadvokaten med råd og vejledning, mens projektet står på, hvis der skulle opstå tvistigheder undervejs i processen.

Du kan læse mere om, hvordan din boligadvokat kan hjælpe dig ved byggeentreprise, på https://eboligadvokat.dk/

More articles