Få mest ud af dit ingefær

16 March 2017 Peter Nielsen

editorial

Ingefær er i dag blevet meget trendy, og mange mennesker er kommet med på bølgen. Men hvorfor er det egentlig så populært?

Du har sikkert hørt, at du kan bruge ingefær til mange forskellige ting og sager. Eksempelvis i drikke og spise dem bare sådan, hvis du er til stærke sager. Ingefær roden er blevet så populær, fordi den er meget sund. Den har været en del af naturmedicinen i flere tusinder af år. Den kan bruges til mange forskellige ting som eksempelvis mod problemer med fordøjelsen, kvalme, betændelse og diarre – blot for et nævne et par eksempler.

Selve planten er i familie med kardemomme og gurkemeje, som du sikkert kender. Det er derfor en yderst sund plante, og derfor burde det ikke komme som en overraskelse, at den er blevet så populær. Tidligere var ingefær kun til en lille gruppe mennesker, men denne gruppe har faktisk vokset sig stor. Hvis du går en tur igennem supermarkedet, så vil du helt sikkert kunne finde alt muligt med ingefær i. Eksempelvis kan man nu købe ingefærshots på flasker – går du nogle år tilbage, så kunne du slet ikke finde dem i almindelige butikker. Kun i specielle butikker, hvis du har sådan nogle ved dig.

 

Find tonsvis af opskrifter med ingefær – få inspiration

Det kan blive kedeligt i længden, hvis man bare drikker ingefærshots, derfor er det vigtigt at man bruger ingefæren i forskellige retter og juicer. Heldigvis findes der en hjemmeside, hvor du kan finde meget inspiration til både retter og drikke med ingefær i. Siden bliver hele tiden opdateret, så du er altid med på de nyeste opskrifter og trends. Ønsker du at vide mere om ingefær, så kan du også læse mere om det på den omtalte hjemmeside. Siden anbefaler, at man prøver følgende opskrift ud med det samme: ingefærshot med lakrids.

More articles