Gode råd til logoer

07 May 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Din virksomhed skal selvfølgelig have et relevant firmalogo, men før du springer hovedkulds ud i at få lavet dit logo, så er der et par råd, du kan tage med på vejen herfra

Måske mener du ikke, at et firmalogo er vigtigt for dig, hvis du driver en mindre virksomhed, eller hvis dit kundegrundlag allerede er sikret, så du ikke skal ud og lave meget markedsføring, men selvfølgelig ved du som du som en klog erhvervsdrivende, at tiderne kan skifte, så man skal generelt helgardere sig for fremtiden, men tænk på dit logo som basis for det udtryk, du kommunikerer udadtil.

Det kan jo være, du skal have lavet en hjemmeside, nogle visitkort eller andre praktiske anordninger for din virksomhed, og her danner dit logo så grobund for resten af dit kommunikative virke ved at forudsætte, hvilken slags skrifttype, farve og facon, du skal bruge i dit ansigt udadtil, så din kommunikation bliver strømlinet og nemmere at huske for dine kunder.

Og hvor meget det end kribler i dine fingre efter at lave en hurtig løsning af et firmalogo selv, så anbefaler vi klart at få det gjort af en professionel. Medmindre du er uddannet designer, så er det smartest at udlicitere logo-designet til en ekstern part, der rent faktisk har viden og erfaring på området.
På den måde skaber du bedst muligt et professionelt udtryk i dit logo, og når du vælger en ekstern part til at designe dit logo, sker det jo i skarpt samarbejde med dig, så du får det firmalogo, du ønsker.

Et andet godt tip er at forhøre dig hos andre firmaer, hvilke overvejelser de gjorde sig, da de skulle have udformet og designet deres logo, for som det er gældende for megen succes i livet, så rammer man sjældent plet i første forsøg, så måske kan de give dig nogle gode fingerpeg, så du undgår begynderfejl.

More articles