Parkering er mere end blot en ledig parkeringsplads

21 February 2023 Anna Marie Aggerholm

Kunder vil som regel helst parkere lige uden for døren

Bevæger man sig ned i centrum af sin by en lørdag formiddag, er der som regel rift om de parkeringspladser, der forefindes. Alle vil helst parkere så tæt på butikkerne som muligt.

Den forretningsdrivende, der kan tilbyde flest parkeringspladser, tjener som regel også mere end sine konkurrenter. Det er derfor en god investering af lave en aftale med et firma, der kan tilbyde parkeringsservice.

Større virksomheder i erhvervsområder oplever også, at de pladser, der normalt er forbehold medarbejdere og kunder, ofte kan være optaget af andre biler.

 

parkeringsservice

 

Større tryghed og mere fleksibilitet med parkeringsservice

Man får ikke blot flere pladser ud af et samarbejde med en professionel virksomhed, der kan tilbyde parkeringsservice. Det vil også give mere tryghed og fleksibilitet, både for kunder og indehavere.

Kunderne oplever, at det er tryggere at parkere på områder med overvågning og patruljering. Det gør det sværere at udøve hærværk på bilerne, ligesom indbrud er umuligt med den konstante kontrol på parkeringspladsen.

Den erhvervsdrivende kan være sikker på, at vagterne til stadighed holder brandvejene fri, så udrykningskøretøjer altid kan komme frem. Desuden slipper man for bøvl og ballade med bilister, der parkerer ulovligt, for det klarer https://unopark.dk/parkeringsservice-for-erhverv/

Elektronisk parkeringsløsning er vinder mere og mere frem

De fleste, der har besøgt de større sygehuse eller andre store institutioner for nylig, kender sandsynligvis til elektronisk registrering af parkering. I receptionen eller på afdelingen er opstillet en tablet, som man registrerer sig på, og så er parkering lovlig i det afmålte tidsrum.

Den til enhver tid nødvendige administration og drift bliver også varetaget af den professionelle parkeringsservice for erhverv. Her sparer den enkelte virksomhed mange midler og ressourcer, og det bemærkes ofte af kunderne.

Med til god parkeringsservice hører også, at det i dag er muligt at registrere sin parkering via app, nummerpladegenkendelse og betaling via mobile pay.

More articles