Professionel rekruttering – når du vil spare tid og penge

18 February 2018 Astrid Pedersen

editorial

Det er som regel en glædelig begivenhed, når der skal rekrutteres nye medarbejdere til en virksomhed. Med mindre det er et resultat af en medarbejders afgang, er dette nemlig som oftest tegn på, at virksomheden ekspanderer, og derfor har brug for endnu fere glade og motiverede medarbejdere til at varetage nye, spændende opgaver.

Find de rette medarbejdere med professionel rekruttering

Det sidste, du har brug for oven i al den administrative ballade, der følger med en udvidelse af virksomhed, er dog samtidig at skulle sidde med hele ansvaret for at ansætte netop disse medarbejdere. Risikoen for, at du sløser med den opgave, fordi du ikke kan afsætte den nødvendige tid og de fornødne ressourcer, er overhængende – og det kan komme til at koste dig i sidste ende, når du pludselig ender op med de helt forkerte matches. Så er det trods alt bedre at overlade opgaven med rekruttering til de professionelle, som kan være 100% fokuseret på opgaven, og som har rekruttering som deres kerneområde.

Et rekrutteringsbureau med erfaring og kompetence har typisk mange år på bagen, når det handler om at opsøge og udvælge de rette kandidater til en hvilken som helst type stilling. Mange rekrutteringsbureauer er specialiseret inden for for eksempel salg, regnskab, it-profiler eller andre ekspert områder. Og så findes der rekrutteringsbureauer, som har specialiseret sig i at rekruttere kandidater til absolutte top poster i erhvervslivet – de såkaldte headhunters.

Om du har behov for en headhunter eller en mere generel rekrutteringskonsulent, kan dit rekrutteringsbureau hjælp dig med at definere. Du har således stor sikkerhed for, at der træffes de rette valg gennem hele processen, og at det kandidatfelt, du ender ud med, når rekrutteringen er overstået, udelukkende består af de mest optimale profiler.

Hvis du leder efter en dygtig rekrutteringskonsulent eller headhunter, kan du læse mere på https://www.dedikation.dk/

More articles