Professionelt bureau får din hjemmeside op i toppen af søgningen

26 juni 2017 admin
image

Har du en hjemmeside, en blog eller en webshop, som du gerne vil kunne leve af? Så er der en række forskellige elementer, som du skal være opmærksom på. Det er blandt andet det, der hedder SEO, der står for Search Engine Optimization. På dansk kalder man det normalt søgemaskineoptimering. Det handler om at lave en række tiltag, der gør, at din hjemmeside kommer helt i top eller i hvert fald på side et i en søgning på det, som du beskæftiger dig med.

Undersøgelser viser, at langt de fleste, der søger på nettet, kun kigger på resultaterne på den første side. Der er rigtig mange, der ikke gider kigge længere end det. Er du ikke på den første side, er der derfor meget færre, der vil finde dig. Det vil kunne mærkes på de penge, der kommer ind. Det er lige meget, om det er fra din webshop, din blog eller din hjemmeside.

Der er mange både små og store firmaer, der vælger at alliere sig med et professionelt bureau, når de skal have lavet SEO på deres hjemmeside. Det kan for eksempel være det danske bureau Klikko, som vi har samarbejdet med til denne artikel. De har mange års erfaring med at hjælpe andre firmaer med at komme helt op i toppen af en søgning.

Professionelt firma er en fleksibel løsning

Grunden til, at mange firmaer og enkeltmandsvirksomheder foretrækker at arbejde med et bureau frem for at hyre folk ind, er først og fremmest, at det er en langt mere fleksibel løsning, end hvis I selv skal ansætte en eller flere til at stå for det.

Når I får et bureau til det, kan I bruge dem, når I har behov for det, og når der er penge til det. I en lille virksomhed kan det være svært at finde penge til det hele. SEO er dog vigtigt at bruge penge på, da det også er noget ag det, der er med til at gøre, at I tjener penge. Jo flere besøgende I får i jeres webshop eller på din blog, jo flere penge tjener du jo.

Derudover er det en stor fordel for dig, at Klikko har nogle dygtige folk ansat. Det er for eksempel til at skrive SEO tekster.  Teksterne bliver skrevet ud fra relevante søgeord, og de er med til at skabe mere trafik til din hjemmeside. De er derfor en vigtig del af SEO strategien, som dit bureau hjælper dig med at lave.

Tekster kan ikke stå alene

Gode SEO tekster kan dog langt fra stå alene. Med til en god SEO strategi hører også det, der hedder linkbuilding. Der har dit bureau en række hjemmesider, som de lægger tekster ind på, der linker tilbage til din hjemmeside med det, som man kalder backlinks.

Når en søgemaskine skal vurdere, hvilke sider der skal højest i en søgning, ser den både på, hvordan kvaliteten af teksten er, hvilke ord der er brugt i teksten, og på hvor mange andre sider, der linker til den. Ud fra det vurderer søgemaskinen, hvor troværdig en hjemmeside er. Den viser de mest troværdige sider først.

Med tiden vil der selvfølgelig være andre, der begynder at linke til din hjemmeside, men hvis du gerne vil hjælpe din hjemmeside på vej, kan du bruge det, der hedder linkbuilding eller få dit bureau til at gøre det. Bureauet har en lang række hjemmesider, som de kan linke til din hjemmeside fra. Det er med til at gøre, at din hjemmeside kommer til at fremstå mere troværdigt.

Styr på SEO Hosting

Udover at et bureau som Klikko allerede har en række hjemmesider, som de kan bruge til at linke til din hjemmeside fra, har de også sørget for, at de hjemmesider ligger på de rigtige servere. Det er det, der kaldes SEO Hosting.

Når en søgemaskine skal vurdere en sides troværdighed, vurdere den nemlig også troværdigheden af de servere, som de hjemmesider, der linker til din hjemmeside, ligger på. Det kan virke som noget, der burde tage enormt lang tid, men som du ved, tager det sjældent mere end et par sekunder at lave en søgning.

Klikko bruger forskellige servere og udbydere rundt om i verden. De bruger altid de bedste, så de er med til at styrke din hjemmeside og give dig det bedst mulige resultat.

Derfor er SEO ikke bare varm luft

Det kan lyde som noget hokus pokus, at du kan få en søgemaskine til at synes bedre om din hjemmeside. Hvis det er en god hjemmeside, burde den jo havne højt i en søgning lige meget hvad? Sådan er det langt fra. Søgemaskinerne kan på få sekunder nå at se en lang række forskellige detaljer igennem i forbindelse med din søgning. Det er derfor ikke nok, at du bare laver en god hjemmeside. Det kan ikke stå alene, når du skal nå ud til andre. SEO kræver, at der bliver lagt en grundig strategi.

Klikko hjælper dig med at finde på en strategi til lige præcis din hjemmeside. Deres store erfaring gør, at de har fuldstændig styr på, hvordan de skal få en virksomhed som din højere op i søgningerne.

SEO er mere end søgeordet

Nogle tror, at søgemaskineoptimering udelukkende handler om at skrive tekster med de relevante søgeord. Hvis man bare bruger søgeordet nok gange, tror de, at deres side vil komme højt op i søgningerne. Det er rigtigt, at det var sådan en gang. Men det handler om hele tiden at holde sig opdateret i forhold til, hvordan søgemaskinerne søger. I dag vil ens side få en dårlig placering, hvis du bruger et søgeord for mange gange. Det vil nemlig gøre, at søgemaskinen opfatter den som spam.

Det kan være svært for dig at holde styr på, hvilke regler søgemaskinerne sætter op for, hvordan der skal søges. Du har sikkert mange andre ting at holde styr på – det er langt vigtigere, at du gør det, og så lader et professionelt bureau som Klikko tage sig af det med SEO. Det er deres spidskomptence. Du skal gøre det, der er din.

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

05 oktober 2015

Acunova.dk

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk

image

10 december 2014

klikko.dk