Sådan vælger du den rigtige cykelhjelm

19 juli 2021 Emilie Ann Jacobsen

Har du brug for en ny cykelhjelm? Eller skal du til at købe cykelhjelm for første gang? I begge tilfælde er du nødt til at sætte dig lidt ind i, hvad du har brug for i forhold til en cykelhjelm. Er du ikke den mindste smule forfængelig, kan du selvfølgelig bare købe den første, den bedste hjelm du finder, der er sikker for dig.

Men de fleste er lidt forfængelige, og derfor er det rart med en cykelhjelm, der passer til ens stil – og som ikke gør ens hår helt svedigt, når man har den på. Til dig, der gerne vil overveje valget lidt nøjere, kommer her en guide til, hvad du skal tænke på, når du køber en cykelhjelm. Den er inspireret af webshoppen cykelhjelm.dk, hvor de netop har et stort udvalg af cykelhjelme til både børn og voksne. 

Hvilken facon kan du godt lide? 

Der findes en række forskellige faconer på cykelhjelme, og de udstråler alle sammen noget forskelligt. De seneste år er skaterhjelmen blevet mere og mere populær. Den kan både bruges af cool skatere og speltmødre, der gerne vil have et mere afslappet udseende. Den favner derfor meget bredt efterhånden. Den kommer endda med skygge eller i et bøllehat look. 

Skaterhjelmen kan ses som kontrast til sportshjelmen. Den aerodynamiske hjelm giver et langt mere sportylook, og hvis det er det, du ønsker, eller hvis du dyrker cyklen på andet end transportplan, er den den helt rette hjelm for dig.

Du kan selvfølgelig også vælge, at du slet ikke vil have en hjelm, men i stedet have en airbag cykelhjelm, der er et bælte, du har om halsen, der så folder sig ud, hvis du vælter. Det er den oplagte løsning for dig, der ikke ønsker at få uglet dit hår, når du cykler.

Spiller farven en rolle for dig? 

Du bør selvfølgelig også tænke over, hvilken farve din cykelhjelm skal have, hvis du som nævnt ikke er fuldstændig ligeglad med den slags. Hvis du gerne vil have en cykelhjelm, der ser meget neutral ud, kan du vælge en cykelhjelm i en mere neutral farve. Det kan for eksempel være sort, hvid eller grå. Det er også farver, der kan passe til mange forskellige andre farver. Hvis du derfor ofte skifter jakke, kan du bruge den til alle de jakker, du har. 

Hvis du godt kan lide farver, er der dog bestemt også mulighed for, at du får en mere farvet hjelm. Det kan være, at du har en rød jakke og gerne vil have, at din cykelhjelm passer til. Det kan også være, at du har en jakke i en mere neutral farve, men at du gerne vil have, at din cykelhjelm er et friskt pust i din påklædning. Der kan du vælge en cykelhjelm i en pangfarve. 

Endelig kan det selvfølgelig også være, at du anskuer det med farven som et sikkerheds spørgsmål. Hvis du gerne vil lægges mærke til i trafikken, er det også en fordel for dig, at du har en cykelhjelm i en pangfarve eller refleksfarve. 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk