Salg af dødsbo ved professionel marskandiser

16 februar 2018 Astrid Pedersen
Salg af dødsbo ved professionel marskandiser

Har du netop mistet et kært familiemedlem eller måske en af dine nærmeste venner, vil du som nærmeste pårørende befinde dig i en situation, hvor du – ud over dyb sorg – er tynget af det ansvar, det indebærer at skulle sørge for alle de praktiske forhold vedrørende afvikling af dødsboet. Skal du samtidig forestå bisættelse og alle foranstaltninger desangående, kan det blive en særdeles stressende affære, som du bør søge hjælp til.

Der er nemlig hjælp at hente, når den afdødes hjem skal ryddes for materielle værdier. Det kan synes ganske uoverskueligt selv at skulle rydde op i venner eller slægtninges møbler, minder og andre ejendele, mens man selv står midt i sorgen over at have mistet. Og når der oven i købet skal arrangeres transport og afsætning af det jordiske gods, kan det umuligt forventes, at en enkeltperson skal kunne overkomme den opgave.

Hjælp til rydning og salg af dødsbo

Derfor vælger stadig flere at benytte sig af den hjælp, som tilbydes af marskandisere og andre professionelle, som kan varetage opgaven med rydning og tømning af dødsboet med respekt over for såvel den afdøde som de efterladte – og som har erfaringen til at vurdere, had der vil være et rimeligt tilbud på dødsboet. Hvis du leder efter en seriøs opkøber af dødsbo, kan det anbefales at kontakte Marskandiseren i Store Kongensgade. Her får du en sagkyndig og professionel service, og altid et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsboet.

Marskandiseren i Store Kongensgade har beskæftiget sig med rydning af dødsbo, flyttebo og plejehjemsbo siden 1978. Når du vælger en løsning via dødsbo-rydning.dk, får du altid en gratis vurdering af dødsboet forud for selve tømningen af hjemmet. Vurderingen foretages i samarbejde med sammen med arvingerne. Ønsker marskandiseren at købe effekter kontant, udarbejdes konkrete tilbud på disse. Personlige dokumenter afleveres til forbrænding – og marskandiseren sørger for, at der bliver fejet i boligen, når opgaven er udført.

Læs mere på dødsbo-rydning.dk

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk