Spar penge og skån klimaet – installer en varmepumpe

20 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at spare penge på opvarmning af din families hus? Så gør som i titusindvis af andre danskere og erstat dit gamle udtjente fyr med en moderne og energi besparende luft til vand varmepumpe. Med en sådan kan du nemlig barbere en stor del af familiens varmeregning og dermed slippe for at fryse vinteren igennem.

Gør din bolig klimavenlig med en varmepumpe

En anden stor fordel ved at skrotte det gamle fyr til fordel for en varmepumpe er at de moderne luft til vand varmepumper anno 2021 faktisk udgør den mest klima og miljøvenlige opvarmningsform når det gælder private husstande.

Det betyder at du kan tage et rigtig stort skridt i retning af at gøre din og din families bolig grønnere når du vælger en varmepumpe. Du vil med god samvittighed kunne tage lange varme busebade og skrue godt op for varmen imens uden at du behøver at frygte at du skader klimaet. Og samtidig sparer du som nævnt oven for en god sjat penge på denne udskiftning – så faktisk er det ren win win.

image

Hvordan vælger jeg den rigtige luft til vand varmepumpe?

Markedet for moderne og effektive varmepumper i Danmark bugner efterhånden med spændende modeller i forskellige størrelser og med varierende ydelse.

Det er vigtigt at din nye varmepumpe i kapacitet modsvarer din husstands behov. Varmepumpen skal, med andre ord, kunne levere samme eller højere ydelse som dit gamle fyr.

Hvis du vil være sikker på at finde en model i den rette kaliber bør du lade de professionelle hjælpe dig på vej. Du kan for eksempel kontakte den københavnske VVS virksomhed Amalo som har særligt speciale inden for luft til vand varmepumper.

Her vil du kunne få kvalificeret rådgivning angående valg af varmepumpe samt hjælp til montering og installering af denne. Læs mere på Amalo.dk.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Flere Nyheder

image

25 september 2017

"Nye" gulve: Tjek!

image

24 marts 2015

lyngbyapotek.dk