Stilfuld og classy mandestrip fra poledancer.dk

07 marts 2023 Astrid Pedersen

editorial

Skal der være fest – så lad der være fest! Og findes der bedre måder at fejre en fødselar eller en kommende brud på, end at gøre hende til festens absolutte centrum, samtidig med at hun føler sig så feteret og tilbedt som en dronning af et muskuløst og spændstigt eksemplar af manderacen? Med en mandestripper fra poledancer.dk kan du virkelig løfte stemningen til firma festen, din venindes polterabend, fødselsdagen eller damefrokosten. Uanset om I bare er et par stykker, eller er et større selskab, kan poledancer.dk tilrettelægge det perfekte mandestripper show for jer, hvad end I befinder jer i private omgivelser eller måske i et forsamlingshus eller anden type selskabs lokale.

Når du hyrer en professionel mandestripper fra poledancer.dk, er det all inclusive – mandestripperen medbringer alt fra kostume til musik i den mere hotte genre samt diverse rekvisitter, for eksempel flødeskum, blindfolds eller sex legetøj. Den professionelle mandestripper har på forhånd afstemt showets indhold med dig, så der ikke kommer grimme eller akavede overraskelser undervejs, og den gode stemning bibeholdes.

En rutineret og erfaren mandetripper vil bestræbe sig på at gå lige til grænsen – men aldrig overskride den. Den dygtige mandestripper har fornemmelse for, hvornår et bestemt move vil krænke en kvindes blufærdighed, og han vil aldrig fortsætte i én retning, hvis det fremgår, at kvinden ikke bryder sig om hvad han laver, eller føler, at han går hende for nær. Så hellere improvisere en alternativ serie og undgå at ødelægge den gode stemning. Selvom der måske på forhånd er aftalt for eksempel body tequila eller lap dance, vil mandestripperen aldrig vove sig længere ind over en kvindes grænser, end at han kan fornemme, at hun er 100% okay med det.

Et mandestripper show kan indeholde alt fra den klassiske strip dans, hvor tøjet fjernes pånær en jock strap eller et par boxer shorts, til sensuel lap dance, leg med sex legetøj, bind for øjnene eller body tequila – alt smagfuldt tilrettelagt og koreograferet efter arrangørens ønske. Showet kan tilpasses i længde og indhold alt efter ønske og pengepung – skulle publikum ønske at deltage, kan eller eller flere tilskuere inddrages i showet, så længe det ikke overskider nogens grænser. Poledancer.dk bestræber sig på at yde den bedst mulige service, så alle går glade hjem, en god og sensuel oplevelse rigere.

Læs mere om poledancing og mandestrip på poledancer.dk/mandestrip, hvor du også finder såvel blog som liste over service ydelser.

Flere Nyheder